Σασμός: Τελειώνει την βεντέτα και φέρνει τον Σασμό

 

Σασμός: Τελειώνει την βεντέτα και φέρνει τον Σασμό

Σασμός: Τελειώνει την βεντέτα και φέρνει τον Σασμό

 

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στον Σασμό, μιας και επιστρέφει ο μεγάλος αδερφός του Βασίλη, του άντρα της Καλλιόπης, θείος του Μαθιού και του Αστέρη, Ρούσσος Σταματάκης, τον υποδύεται ο Νίκος Βερλέκης.

Είναι ένας άντρας επιβλητικός, λεβέντης, Κρητικός, ψηλός και αγέρωχος που κουβαλάει τη σοφία αλλά και το βάρος των ενόχων του από μυστικά και λάθη που σημάδεψαν τις ζωές όλων.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Σε άθλια κατάσταση η Ευτυχία μετά τον φόνο

Ο Ρούσσος, χήρος πια, σύμφωνα με το Τηλέραμα, επιστρέφει στο χωριό του μετά από πολλά χρόνια ξενιτιάς στη Σουηδία αποφασισμένος να ζήσει μέχρι το τέλος την ζωή σου στον τόπο που γεννήθηκε.

Ο ερχομός του θα σημάνει το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας άλλης και μάλιστα σε οικογενειακό τραπέζι ο Ρούσσος έρχεται αντιμέτωπος με σκληρές αλήθειες.

Συγκεκριμένα, πέφτει η είδηση πως ο Ανδρέας, ο δικός του γιος, έδωσε την εντολή δολοφονίας για το Βασίλη, το θείο του, όσο εκείνος ήταν στη φυλακή ενώ αυτός κίνησε και τα νήματα της δολοφονίας του Νικηφόρου από το Λάζαρο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Κλέβει χρήματα και εξαπατά τον Δημοσθένη

Ο Ρούσσος Σταματάκης βρίσκεται στο μέσο μιας βεντέτας που δεν θέλει να συντηρήσει αλλά αντιθέτως θέλει να την σταματήσει ακόμα κι αν αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνει στη ζωή του, όπως θα δούμε στον Σασμό.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *