Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η νέα ζωή Χάιδως και Βασιλικής

 

Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η νέα ζωή Χάιδως και Βασιλικής

Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η νέα ζωή Χάιδως και Βασιλικής

 

Μία νέα ζωή σχεδιάζουν η Χάιδω με την Βασιλική στα επόμενα επεισόδια στη Γη της ελιάς μετά από τον ξαφνικό θάνατο του Φίλιππου.

Η Χάιδω μετά το μοναστήρι, φαίνεται πως έχει επιστρέψει στη Μάνη αποφασιστική με τη ζωή της, ενώ και η Βασιλική κάνει προσπάθειες για να αφήσει πίσω την θλίψη και τον πόνο.

Οι δυο γυναίκες θα συνεχίσουν να είναι μονιασμένες και εκεί η μία για την άλλη, αλλά δεν μπορούν να έχουν θλιβερές αναμνήσεις από τον Φίλιππο που τους λείπει πολύ. Έτσι, θα τις δούμε να παίρνουν την απόφαση να φύγουν από το σπίτι αυτό και να μετακομίσουν αλλού.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Έξαλλος ο Ιάσονας με τον Στρατή

Θα ξεκινήσουν να κάνουν μία έρευνα αγοράς στη Μάνη και θα βρουν ένα σπίτι καινούργιο που θα τις βοηθήσει να ξεκινήσουν τη ζωή τους από την αρχή με αισιοδοξία. Στο μεταξύ, ο Λυκούργος θα είναι πλάι τους και σε αυτή τη νέα αποφασιστική αλλαγή στη ζωή τους.

Η Χάιδω και η Βασιλική μάλιστα, θα πάνε ως καλεσμένες στον γάμο του Τζον και της Αθηνάς, αλλά λόγω του πένθους του Φίλιππου θα επιλέξουν να μην πάνε στο γλέντι του γάμου. Το τέλος αυτής της σεζόν θα τις βρεις κάνοντας αλλαγές στη ζωή τους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Αυτός καταστρέφει τους Σταματάκηδες και δεν είναι ο Παύλος

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *