Το Ναυάγιο Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 27/05/24 έως 29/05/24

 

Το Ναυάγιο Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 27/05/24 έως 29/05/24

Το Ναυάγιο Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 27/05/24 έως 29/05/24

 

Το Ναυάγιο Επόμενα επεισόδια: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς -Δείτε τις περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 27/05/24 έως 29/05/24.

 

Το Ναυάγιο Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 27/05/24 έως 29/05/24

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 100 στις 27/05/24
Επεισόδιο 100
Δευτέρα

Η ώρα της αλήθειας έχει φτάσει. Η Στέλλα προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια του Ιπποκράτη για να είναι κοντά στην Ειρήνη, αλλά κανένας από τους δύο δεν φαίνεται να συμπαθεί ιδιαίτερα τον άλλο.

Ο Πέτρος και η Ευγενία βάζουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να κάνουν τον Ιπποκράτη να ομολογήσει τον φόνο της Κλαίρης. Η Αλίκη προτείνει συνεργασία στον Δημοσθένη, ενώ ο Παντελίδης κάνει ό,τι μπορεί για να τον πείσει να παραιτηθεί.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς – Ράκος: «Είμαι δολοφόνος, δε θέλω τη ζωή μου»

Ο Όθωνας μαθαίνει ότι ο Μάκης και η Λίνα χώρισαν και κάνει αμέσως την κίνησή του. Η Θοδώρα, μην αντέχοντας άλλο την πίεση των γονιών της, τα λέει όλα στον Μάκη και του ζητάει να κατέβει στην Κρήτη να βοηθήσει.

Ο Δημήτρης γίνεται έξαλλος όταν ακούει πως η Θοδώρα θα παραιτηθεί και ξεσπάει στον Βλάσση. Η ώρα της αλήθειας έχει φτάσει. Πώς θα αντιδράσει ο Βλάσσης όταν μάθει ότι η Θοδώρα είναι κόρη του Δημήτρη;

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 101 στις 29/5/2024
Επεισόδιο 101
Τετάρτη

Η Στέλλα κάνει μία απρόσμενη επίσκεψη στο γραφείο του Δημοσθένη και τον ταρακουνά για τα καλά. Ο Βλάσσης αρνείται να πιστέψει ότι η Θοδώρα είναι κόρη του Δημήτρη αλλά όταν αντιμετωπίζει τη Μαρία και τη ρωτάει για αυτό, μαθαίνει όλη τη συγκλονιστική αλήθεια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μετά την απώλεια του παιδιού της η Μαρίνα γίνεται μία άλλη

Ο Ιπποκράτης προσπαθεί να διώξει από το σπίτι του τον άντρα που παρουσιάζεται ως εραστής της Κλαίρης και τον κατηγορεί για τον θάνατό της με στοιχεία.

Ο Μάκης προσπαθεί να ξεχάσει τη Λίνα και αναχωρεί για την Κρήτη, χωρίς να ξέρει το τραγικό παιχνίδι που του επιφυλάσσει η μοίρα εκεί. Η Στέλλα κάνει μία απρόσμενη επίσκεψη στο γραφείο του Δημοσθένη και τον ταρακουνά για τα καλά.

Η Μαρία προσπαθεί να παρηγορήσει τον Βλάσση, ο οποίος μετά τις απανωτές αλήθειες που βγήκαν στο φως, σβήνει στο πλάι της. Μια νέα μέρα ξημερώνει στην Κρήτη, αλλά ο Βλάσσης δεν θα τη ζήσει ποτέ.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *