Famagusta: Ο Παύλος περιμένει τον θάνατό του

 

Famagusta: Ο Παύλος περιμένει τον θάνατό του

Famagusta: Ο Παύλος περιμένει τον θάνατό του

 

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς “Famagusta” ολοκληρώνεται και ο Παύλος δείχνει να παραδίνεται στην αρρώστια του και περιμένει τον θάνατό του.

Ο Παύλος, η Ιφιγένεια και ο γιος τους, πηγαίνουν στην Αθήνα για ταξίδι αναψυχής κι εκεί ο Παύλος θα πάθει άλλη μία σοβαρή κρίση με την υγεία του και θα επιστρέφουν εσπευσμένα στην Κύπρο.Famagusta spoiler

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler αποχώρηση 24/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε από το ριάλιτι επιβίωσης!

Η Ιφιγένεια στέκεται πλάι του, αλλά ο Παύλος φαίνεται να παραδίνεται στην αρρώστια του και δεν κάνει καμία θεραπεία για να την αντιμετωπίσει. Μάλιστα, στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, στις 2/6, ο Παύλος θα πει στην Ιφιγένεια να συνεχίσει τη ζωή της χωρίς αυτόν.

Η Ιφιγένεια όμως τρέφει μεγάλη αγάπη για τον Παύλο και δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει από τα μάτια της. Την ίδια στιγμή, η οικογένεια Σέκερη θα μάθει τα άσχημα νέα για την υγεία του Παύλου, εκτός από τον Ανδρέα που το ήξερε από την αρχή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Φώτης ράκος, οδεύει προς την αυτοκτονία

Στο τελευταίο επεισόδιο όμως, οι αποκαλύψεις θα συνεχιστούν για την οικογένεια Σέκερη, αφού ο Μάικλ θα τους αποκαλύψει πως αυτός είναι ο χαμένος γιος της Χριστίνας από την τουρκική εισβολή. Η αποκάλυψη αυτή θα πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *