Survivor Spoiler 23/5: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας σήμερα;

 

Survivor Spoiler 23/5: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας σήμερα;

Survivor Spoiler 23/5: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας σήμερα;

 

Για το έπαθλο επικοινωνίας θα παίξουν απόψε 23/5 στο Survivor οι δύο ομάδες και σας έχουμε το Spoiler για το ποιος θα το κερδίσει. Μπλε ή Κόκκινοι;

Αρχικά, την Κυριακή, οι κόκκινοι επικράτησαν με 12-8 κερδίζοντας και το έπαθλο της μίνι κρουαζιέρας στην Καραϊβική, ωστόσο η ένταση που προκλήθηκε στην ομάδα της Δαλάκα άναψε τα αίματα και προκάλεσε κόντρα μεταξύ κόκκινων και μπλε.

Όλα ξεκίνησαν από την ανακοίνωση του Λιανού πριν το run και τη μετακίνηση ενός παίκτη από τους κόκκινους στους μπλε, λόγω της δυναμικής όπως είπε ανισορροπίας ανάμεσα στις δυο ομάδες, μετά την αποχώρηση της Σταυρούλας. Κι αυτή ήταν οι Δώρα. Οι Μπλε όρισαν έπειτα το Σταμάτη Ταλαδιανό ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Την Δευτέρα, με σκορ 12-7 η ομάδα του Φάνη, του Σταμάτη, του Ντάνιελ και της Δώρας έστειλαν τους Κόκκινους στο συμβούλιο του νησιού για να βγάλουν το δεύτερο μονομάχο της 20ης εβδομάδας στο ριάλιτι επιβίωσης κι αυτός ήταν ο Χριστόφορος Ταξίδης ο οποίος δήλωσε “Δεν πέφτω κι από τα σύννεφα. Όλοι ψηφίζουν αγωνιστικά. Θα πάω στη μονομαχία να παλέψω”.

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler: Αυτοί είναι οι 4 νέοι παίκτες – Οι πρώτες δηλώσεις τους

Την Τρίτη, ο τρίτος αγώνας ασυλίας εξελίχθηκε σε ντέρμπι με το αποτέλεσμα να κρίνεται σε run ανάμεσα στη Δαλάκα και το Φάνη, με τον παίκτη των μπλε να μην καταφέρνει να κάνει την ανατροπή, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα σε 12-9 υπέρ των κόκκινων. Έτσι, οι Μπλε οδηγήθηκε σε ψηφοφορία και η κάλπη έβγαλε τρίτο μονομάχο το Ντάνιελ Νούρκα:

“Εγώ το περίμενα, το συζητήσαμε λίγο με τα παιδιά. Από κει και πέρα και ο Φάνης έθεσε τον εαυτό του υποψήφιο προς τιμήν του. Δεν θεωρούσα σωστό να βγει ο Φάνης, εύχομαι να μη χάσουμε και στον τέταρτο αγώνα”, τόνισε ο παίκτης της μπλε ομάδας.

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler 17-3: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Σε αυτή την ομάδα θα είναι ο Φάνης Μπολέτσης!

Χθες, οι μπλε κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις κόντρες με τους κόκκινους κάνοντας το 2-2 με τελικό χθεσινό σκορ 12-7 και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους είναι ο τέταρτος υποψήφιος που θα αγωνιστεί για την παραμονή του μαζί με τον συμπαίκτη του Χριστόφορο Ταξίδη και τους «μπλε» Ντάνιελ Νούρκα και Σταμάτη Ταλαδιανό. Εκείνος ο οποίος θα ηττηθεί απόψε θα κοντραριστεί με τη Δώρα Νικολή στην τελική μονομαχία που θα γίνει στις 30/5

 

Ποια ομάδα κερδίσει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας

Απόψε 23/5 οι δύο ομάδες του Survivor θα μπουν ξανά στο στίβο μάχης προκειμένου να αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας και σύμφωνα με το spoiler που έχουμε, η Μπλε θα είναι αυτή που θα κερδίσει.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *