Το Προξενιό της Ιουλίας: Έρμαιο στα χέρια του Γιωργίκη

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Έρμαιο στα χέρια του Γιωργίκη

Το Προξενιό της Ιουλίας: Έρμαιο στα χέρια του Γιωργίκη

 

Συγκλονίζουν τα όσα θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Το Προξενιό της Ιουλίας», καθώς η Ιουλία βιώνει εφιαλτικές στιγμές όταν έρχεται αντιμέτωπη με το σκληρό και άρρωστο χαρακτήρα του Γιωργίκη.

Σχεδιάζει να το σκάσει για να γλιτώσει από τις φρικτές πράξεις του Γιωργίκη

Ο Γιωργίκης μαθαίνει ότι η κόρη του είναι καρπός του έρωτα της γυναίκας του και του Γρηγόρη και γίνεται έξαλλος. Από τη στιγμή εκείνη αρχίζει να κακοποιεί και να βασανίζει άγρια την Ιουλία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ένα μονόπετρο δαχτυλίδι θα αφήσει άναυδο το κοινό

Εκείνη όπως θα δούμε μην μπορώντας να αντέξει όσα περνάει στα χέρια του παίρνει σύμφωνα με το περιοδικό MyTV μια ανατρεπτική απόφαση, μετά από τη συμβουλή της Στεφανίας.

Μάλιστα εκείνη γνωρίζοντας όσα είχε περάσει και η πρώτη γυναίκα του Γιωργίκη, στέκεται δίπλα στην Ιουλία όπως θα δούμε στο «Προξενιό της Ιουλίας», με αγάπη και συμπόνια.

Επίσης της λέει ότι εκείνη θα είναι σύμμαχος της και θα την στηρίξει όσο χρειάζεται ενώ την συμβουλεύει λέγοντάς της ότι ο μόνος τρόπος για να γλιτώσει από το μαρτύριο που ζει είναι να φύγει μακριά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο μικρός αλλά καθοριστικός ρόλος του Βασίλη Μπισμπίκη

 

Η Ιουλία μπαίνει σε σκέψεις και συνειδητοποιεί ότι η Στεφανία έχει δίκιο. Έτσι σχεδιάζει να το σκάσει από το σπίτι για να γλιτώσει από τον αδίστακτο Προβιό και όσα ζει κοντά του.

Εντωμεταξύ την ίδια ώρα, καθώς η κακοποίηση της Ιουλίας είναι κρυφό μυστικό στο αρχοντικό Προβιού, η Δέσπω βλέποντας πως φέρεται ο αφέντης της στην Ιουλία, παίρνει θάρρος και αρχίζει να φέρεται σαν να είναι εκείνη η κυρία του σπιτιού.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *