Το Προξενιό της Ιουλίας: Ετοιμάζεται να αποδράσει – Η σύμμαχός της

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ετοιμάζεται να αποδράσει – Η σύμμαχός της

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ετοιμάζεται να αποδράσει – Η σύμμαχός της

 

Ανατρεπτικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στο Προξενιό της Ιουλίας με την Ιουλία να έχει στο πλευρό της μία δυνατή σύμμαχο.

Ο Γιωργίκης μαθαίνει την μεγάλη αλήθεια ότι το παιδί της Ιουλίας είναι του Γρηγόρη κι όχι δικό του και γίνεται έξαλλος, κάνοντας την ζωή της Ιουλίας μαρτύριο.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ετοιμάζεται να αποδράσει- Η σύμμαχός της

Της φέρεται βάναυσα, την χτυπά και την κακοποιεί συνεχώς, με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, να παρακολουθούν τις φρικιαστικές της στιγμές. Ο μοναδικός άνθρωπος που την συμπονά και θέλει να την σώσει, είναι η Στεφανία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: κακά μαντάτα για Ευτυχία που «μένει στον άσο»!

Η κοπέλα γνωρίζει τον εφιάλτη που βίωνε και η πρώτη γυναίκα του Προβιού και θέλει σύμφωνα με το MyTv να σώσει την Ιουλία μην έχει την τύχη της. Η μόνη λύση που της προτείνει, πέρα από τα λόγια αγάπης και συμπόνοιας είναι να δραπετεύσει κρυφά.

Έτσι, η Ιουλία σχεδιάζει να δραπετεύσει και να ξεφύγει μία για πάντα από την κακοποιητική συμπεριφορά του άντρα της. Στο μεταξύ, η Δέσπω βλέπει την κατάσταση με την Ιουλία και αποφασίζει να παίρνει πρωτοβουλίες στο σπίτι, τις οποίες επικροτεί ο Γιωργίκης.

Διαβάστε Επίσης  Γλυκάνισος: επόμενα επεισόδια 51-52

Έτσι, γίνεται με τον καιρό η πρώτη κυρία του αρχοντικού και η Χάδω κάθεται σε αναμμένα καρφιά, αφού δεν την θέλει κι αντιδρά. Την ίδια στιγμή, η Στάσα προσπαθεί να σώσει την Ιουλία από την βαναυσότητα του Προβιού.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *