Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω κάνει τον Λυκούργο χίλια κομμάτια

 

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω κάνει τον Λυκούργο χίλια κομμάτια

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω κάνει τον Λυκούργο χίλια κομμάτια

 

O Λυκούργος απελπισμένος μιλάει στον Στάθη για την επίσκεψη της Βασιλικής στην Χάιδω, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς και γίνεται ράκος.

«Δε νομίζω να ίδρωσε τ’ αυτί της..άστα ρε Στάθη..πρέπει σιγά- σιγά να το παίρνω απόφαση.. θα ζήσω χωρίς την Χάιδω..» λέει κι εκείνος προσπαθεί να του δώσει δύναμη.

Αργότερα, ο Λυκούργος γυρίζει στο σπίτι του και του τηλεφωνεί η Χάιδω. «Χάιδω μου.. Με πήρες τηλέφωνο.. να χαρώ; Να αναθαρρήσω;», την ρωτάει κι εκείνη του απαντάει:

Διαβάστε Επίσης  Λάλος – Λαμπροπούλου: Η συνεργασία έκπληξη μετά τον «Σασμό»

«Ήθελα να δω αν είσαι καλά..Λυκούργο, μη νομίζεις ότι δεν σ’ αγαπάω. Ότι δεν σε σκέφτομαι. Αλλά έχω αντάρα μες την ψυχή μου και δεν μπορώ να την κάνω καλά…».

Ο Λυκούργος προσπαθεί να την πείσει ότι μαζί θα τα καταφέρουν, όμως η Χάιδω αρνείται να επιστρέψει, όπως θα δούμε στη Γη της Ελιάς: «Δεν μπορώ, Λυκούργο. Ο έξω κόσμος με πλακώνει, εδώ έχω και κάποιες στιγμές γαλήνης..Συχώρα με», του λέει και βάζει τα κλάματα, κάνοντας την καρδιά του χίλια κομμάτια..

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος απειλεί να κλείσει στη φυλακή την Ελισάβετ

Αργότερα, η Γερόντισσα βλέποντας την Χάιδω να κάθεται σκεπτική την πλησιάζει:

«Προσεύχομαι να λάβεις την βοήθειά Του, ώστε να επιστρέψεις σύντομα πλησίον της εγγονής σου και αναλάβεις το μερίδιο που σου αναλογεί εις την ανατροφή της. Θα σε αφήσω τώρα, αδελφή μου. Ο Θεός μαζί σου», της λέει.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *