Η Γη της Ελιάς: Ο Παρασκευάς τρέμει για την ζωή του

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Παρασκευάς τρέμει για την ζωή του

Η Γη της Ελιάς: Ο Παρασκευάς τρέμει για την ζωή του

 

Ο Παρασκευάς τρέμει για την ζωή του, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς, μιας και ο Δημοσθένης μαθαίνει πως είναι το αγόρι της κόρης του, Ειρήνης.

Η Μαργαρίτα είναι αυτή που αποκαλύπτει άθελά της πως είναι ζευγάρι και ο Δημοσθένης χάνει την γη κάτω από τα πόδια του, που τόσο καιρό δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό.

Η Μαργαρίτα αμέσως μετά ενημερώνει τον Παρασκευά πως ο Δημοσθένης γνωρίζει τα πάντα και τον κυριεύει ο τρόμος, μιας και ξέρει πόσο σκληρός και αυστηρός είναι ο πατέρας της κόρης του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η πιο δύσκολή στιγμή της ζωής τους

Μάλιστα, λίγο αργότερα, ο Δημοσθένης πιέζει την Ειρήνη να του πει όλη την αλήθεια και έτσι εκείνη αναγκάζεται να παραδεχθεί πως είναι ερωτευμένη μαζί του και πως θέλει να παντρευτούν.

Ο Δημοσθένης δεν χαίρεται με αυτήν την εξέλιξη, ωστόσο, σέβεται την επιθυμία της για αυτό και σκοπεύει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να την εκπληρώσει κι έτσι βάζει στο στόχαστρό του τον Παρασκευά, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

Τον προσκαλεί λοιπόν σπίτι του και ο Παρασκευάς, αν και τρομοκρατημένος, δέχεται την πρόταση μιας και ξέρει πως δεν έχει άλλη επιλογή. Ωστόσο, ο νεαρός έρχεται αντιμέτωπος με το πραγματικό πρόσωπο του μαφιόζου, καθώς του δίνει τελεσίγραφο ώστε να ζητήσει άμεσα σε γάμο την Ειρήνη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή παραμονεύει έξω από την εκκλησία

Μάλιστα, ο Δημοσθένης τον απειλεί πως αν δεν υπακούσει στις εντολές του, θα το πληρώσει πολύ ακριβά, με τον Παρασκευά να βρίσκεται σε πανικό, μιας και δεν νιώθει έτοιμος να επισημοποιήσει την σχέση του με την Ειρήνη, όπως θα δούμε στη Γη της Ελιάς, όμως δεν το μαρτυρά αλλά δεν ξέρει τι να κάνει για να γλιτώσει από αυτό το αδιέξοδο…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *