Η Γη της Ελιάς: Ο Τζον μπαίνει ανάμεσα σε Στάθη – Ιουλία

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Τζον μπαίνει ανάμεσα σε Στάθη – Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Ο Τζον μπαίνει ανάμεσα σε Στάθη – Ιουλία

 

Ανάμεσα στη σχέση του Στάθη και της Ιουλίας θα μπει ο Τζον στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, ωστόσο θα είναι για καλό, μιας και θα συμβάλει στην επανασύνδεση του ζευγαριού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το myTV, ο Ελληνοαμερικανός που πλέον είμαι μόνιμος κάτοικος Αρεόπολης και ελαιοπαραγωγός λίγο πριν παντρευτεί με την Αθηνά αποφασίζει να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.Η Γη της Ελιάς: Ο Τζον μπαίνει ανάμεσα σε Στάθη – Ιουλία

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Μεγάλη καταστροφή στους Σταματάκηδες

Γνωρίζοντας πόσο καλός επαγγελματίας είναι ο Στάθης του προτείνει να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συνάψουν μία νέα συμφωνία. Ειδικότερα, του ζητάει ως ελαιοπαραγωγοί να αρχίσουν να εξάγουν από κοινού το λάδι τους τόσο στην Αμερική όσο και στην Κίνα.

Ο Μανιάτης επιχειρηματία, που για χρόνια ήταν απλώς επιστάτης δίνοντας καθημερινή και σκληρή μάχη για να καταξιωθεί κοινωνικά και οικονομικά, αμέσως συμφωνεί με την πρόταση του Τζον και οι δύο άντρες δίνουν τα χέρια για να προχωρήσει η συνεργασία τους.

Μάλιστα, όταν αυτή η συμφωνία μπει σε εφαρμογή, ο δρόμος της επανασύνδεσης για τον Στάθη και την Ιουλία δεν θα έχει πια εμπόδια μιας και ο πρώτος άντρας έχοντας πλέον μία ισχυρή κοινωνική θέση στην τοπική κοινωνία αλλά και μία αξιοσέβαστη παρουσία νιώθει ισάξιος με την υψηλής καταγωγής πρώην αγαπημένης του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή λιποθυμά στα χέρια του Στέφανου

Έτσι, της ζητάει να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στον έρωτά τους, Η Ιουλία χαίρεται πολύ με αυτή την εξέλιξη αφού ήθελε όσο τίποτα άλλο να σμίξει ξανά με τον Στάθη και το ζευγάρι θα είναι και πάλι μαζί χάρη στον Τζον, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *