Βασιλιάς Κάρολος: Επιστρέφει στα καθήκοντά του – Η ανακοίνωση του παλατιού

 

Βασιλιάς Κάρολος: Επιστρέφει στα καθήκοντά του – Η ανακοίνωση του παλατιού

Βασιλιάς Κάρολος: Επιστρέφει στα καθήκοντά του – Η ανακοίνωση του παλατιού

 

Ο βασιλιάς Κάρολος ετοιμάζεται να επιστρέψει στα δημόσια βασιλικά του καθήκοντα μετά την αποκάλυψη της διάγνωσης του καρκίνου του τον Φεβρουάριο.

 

Η ανακοίνωση του παλατιού.

Με μια ανάρτηση που έγινε στα social media της βρετανικής βασιλικής οικογένειας έγινε γνωστό πως ο βασιλιάς Κάρολος επιστρέφει στα καθήκοντά του με την διάγνωση με καρκίνο.

Ο Κάρολος αναμένεται να επισκεφτεί με την Καμίλα την επόμενη Τρίτη κέντρο θεραπείας καρκίνου, αλλά θα κάνει και άλλες εμφανίσεις αφού είναι καλύτερα μετά τις θεραπείες στις οποίες υποβλήθηκε.

Διαβάστε Επίσης  Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ : Διακοπές ρεύματος την Παρασκευή (28/7/2023 ) στην Αττική

 

Βασιλιάς Κάρολος – Η ανακοίνωση για την επιστροφή στα καθήκοντά του

“Η Αυτού Μεγαλειότητα θα επιστρέψει σύντομα στα δημόσια καθήκοντα μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης μετά την πρόσφατη διάγνωση με καρκίνο.

Για να σηματοδοτήσουν αυτό το ορόσημο, ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα θα πραγματοποιήσουν κοινή επίσκεψη σε κέντρο θεραπείας καρκίνου την επόμενη Τρίτη, όπου θα συναντήσουν ειδικούς γιατρούς και ασθενείς. Αυτή η επίσκεψη θα είναι η πρώτη σε μια σειρά εξωτερικών δεσμεύσεων που θα αναλάβει η Αυτού Μεγαλειότητα τις επόμενες εβδομάδες.

Διαβάστε Επίσης  Πρίγκιπας Χάρι: «Κινδυνεύω περισσότερο από την Νταϊάνα» – Η απειλή της Αλ Κάιντα

Επιπλέον, ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα θα φιλοξενήσουν τον Αυτοκράτορα και την Αυτοκράτειρα της Ιαπωνίας για μια Κρατική Επίσκεψη τον Ιούνιο, κατόπιν αιτήματος της Κυβέρνησης.

 

 

Καθώς πλησιάζει η πρώτη επέτειος της Στέψης, σύμφωνα με το www.fthis.gr ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα παραμένουν βαθιά ευγνώμονες για την καλοσύνη και τις ευχές που έχουν λάβει από όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια των εορτασμών του περασμένου έτους», ανέφερε η ανακοίνωση του παλατιού.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *