Η Γη της Ελιάς – Άγριο σκηνικό στους πορτοκαλεώνες: «Φύγε»

 

Η Γη της Ελιάς – Άγριο σκηνικό στους πορτοκαλεώνες: «Φύγε»

Η Γη της Ελιάς – Άγριο σκηνικό στους πορτοκαλεώνες: «Φύγε»

 

Σε μια δύσκολη στιγμή θα δούμε την Βασιλική στους πορτοκαλεώνες, στην Γη της Ελιάς. Ένα σκηνικό θα την ταράξει αρκετά και θα την κάνει να δείξει το σκληρό της πρόσωπο, στους εργάτες.

Τι θα συμβεί;Η Γη της Ελιάς – Άγριο σκηνικό στους πορτοκαλεώνες: «Φύγε»

Η Βασιλική έχει αναλάβει τη θέση του Φίλιππου. Δουλεύει σκληρά, για να ξεχαστεί. Λειτουργεί σαν ρομπότ, βάζει τη δουλειά πάνω από όλα και δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της.. Κάποιοι έχουν αρχίσει, μάλιστα, να την φοβούνται.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο: Η κριτική του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

Η Αλκμήνη έχει πιάσει δουλειά κανονικά και βάζει τα δυνατά της, για να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Έχει ανάγκη τα χρήματα, μετά την απόλυσή της από το εργαστήρι της Ισμήνης..

Μια μέρα, πετάγεται μπροστά της η Αντωνία, η οποία της ορμάει! Της ζητάει να μιλήσουν και κάνει σκηνή μπροστά σε όλους. Η Βασιλική τρέχει αμέσως, να επιβάλλει την τάξη. Φωνάζει στην Αντωνία να σηκωθεί να φύγει, για να μη γίνει χαμός.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Η Αθηνά Κάνει Πίσω – Οργισμένος Ο Ισίδωρος

Η Αντωνία φεύγει από τους πορτοκαλεώνες, κοιτάζοντας την Βασιλική με μίσος, στην Γη της Ελιάς. Σύμφωνα με το epeisodia.gr, η Βασιλική ξεκαθαρίζει στην Αλκμήνη ότι δε θέλει άλλες τέτοιες ιστορίες στη δουλειά και πως εάν αυτό ξανά συμβεί, θα λάβει τα μέτρα της!

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *