Το Προξενιό της Ιουλίας: Χάδω και Γιωργίκης βασανίζουν την Ιουλία

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Χάδω και Γιωργίκης βασανίζουν την Ιουλία

Το Προξενιό της Ιουλίας: Χάδω και Γιωργίκης βασανίζουν την Ιουλία

 

Δραματικές στιγμές θα βιώσει η Ιουλία από την Χάδω και τον Γιωργίκη στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Το Προξενιό της Ιουλίας”.

Ο Χρήστος, γυρίζει πίσω στη Λάρισα πιο ήρεμος και κατασταλαγμένος κι αυτό φέρνει χαμόγελα στην Ιουλία, η οποία αποκτά ξανά έναν σύμμαχο μέσα στο αρχοντικό.

Την ίδια ώρα, ο Γιωργίκης συνεχίζει να δείχνει το σκληρό του πρόσωπο στα μέλη της οικογένειας, ενώ διατηρεί ακόμα την παράνομη σχέση του με τη Δέσπω.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αμίλητος ο Μαθιός την ώρα της σύλληψης

Ο Χρήστος με την Ιουλία έρχονται και πάλι κοντά, προκαλώντας τη ζήλια του Γιωργίκη και φέρνοντας νέες και δραματικές εντάσεις μεταξύ των μελών.

Ο Γιωργίκης γίνεται απότομος προς την Ιουλία, ενώ παραμελεί τον γιο του και δείχνει όλη του την αγάπη μόνο στην κόρη του. Η συμπεριφορά του φέρνει τσακωμούς με την Ιουλία, διότι εκείνος δείχνει να μην την υπολογίζει και την πλησιάζει μόνο όταν θέλει να ικανοποιήσει τις ερωτικές του επιθυμίες μαζί της.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Στάθης-Ιουλία βρίσκονται κρυφά από όλους!

’Όσο ο χρόνος κυλά, η Ιουλία βασανίζεται περισσότερο στο σπίτι των Προβιών. Από τη μία βιώνει την απαξίωση του Γιωργίκη, ενώ ταυτόχρονα η Χάδω με κάθε ευκαιρία τη βασανίζει.

Μέρα με την ημέρα, η κοπέλα βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην απόγνωση και παραδίδεται στη μοίρα που επέλεξαν άλλοι για εκείνη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *