Το Προξενιό της Ιουλίας: Θυσιάζουν τον έρωτα για την οικογένειά τους

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Θυσιάζουν τον έρωτα για την οικογένειά τους

Το Προξενιό της Ιουλίας: Θυσιάζουν τον έρωτα για την οικογένειά τους

 

Άδοξο τέλος φαίνεται να έχουν στο Προξενιό της Ιουλίας, ο Κωστής και η Στάσα, καθώς θυσιάζουν τον έρωτά τους για την οικογένειά τους.

Το αιματηρό περιστατικό όπου ο Ρήγας πυροβόλησε και σκότωσε τον Στράτο, φέρνει ολέθριες συνέπειες στη ζωή όλων των ηρώων, αλλά πιο πολύ στη ζωή της Στάσας και του Στασινόπουλου.

Η απόφαση του Κωστή να πει στις Αρχές ότι ο ίδιος έκανε κρυφά σινιάλο στον νεαρό Σκούταρη να πυροβολήσει τον Ραζίνη, καθώς βρισκόταν σε κίνδυνο η ζωή τής μητέρας του, αποδεικνύεται λανθασμένη, διότι προκαλεί την οργή τόσο της Κυριακούλας όσο και της Κατερίνης.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Άγριος τσακωμός. «Να νεκροφιλήσεις τον γιο σου»

Η χήρα του Στράτου, η οποία ήταν παρούσα στο τραγικό συμβάν, ισχυρίζεται ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ και πως ο διοικητής προσπαθεί για κάποιον λόγο να προ- φυλάξει τον γιο της Στάσας, ώστε να τον γλιτώσει από το εκτελεστικό απόσπασμα.

Αυτή η διαπίστωση βγάζει εκτός εαυτού τη σύζυγο του Κωστή, η οποία έχει αρχίσει ήδη να υποψιάζεται την παράνομη σχέση του άντρα της με τη μητέρα της Ιουλίας και του Ρήγα. Μάλιστα, η Κατερίνη είναι αποφασισμένη να στριμώξει τον σύζυγό της ώστε να μάθει τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να πει ένα τόσο μεγάλο ψέμα.

Συγχρόνως, η Στάσα νοιάζεται για τον γιο της, Ρήγα και τις συνέπειες που αναμένεται να αντιμετωπίσει εξαιτίας του φόνου. Κάποια στιγμή, το παράνομο ζευγάρι παίρνει τη σκληρή απόφαση να δώσει ένα τέλος στη σχέση του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Αν το μάθει ο Νικηφόρος, θα τον σκοτώσει…»

Τόσο ο Κωστής όσο και η Στάσα διαπιστώνουν ότι προτεραιότητα έχουν οι οικογένειές τους, οι οποίες κινδυνεύουν να τιναχθούν στον αέρα, αν ο κρυφός δεσμός τους βγει στην επιφάνεια.

Κανονίζουν, λοιπόν, μία τελευταία συνάντηση προκειμένου να λήξουν τον δεσμό τους. Οι στιγμές που ακολουθούν είναι ιδιαίτερα φορτισμένες και δύσκολες και για τους δύο, καθώς όσο διάστημα είναι μαζί έχουν αναπτύξει βαθιά και αληθινά αισθήματα ο ένας για τον άλλο. Ωστόσο, θυσιάζουν την αγάπη τους για χάρη των δικών τους ανθρώπων.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *