Survivor Spoiler 25/4: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο σήμερα;

 

Survivor Spoiler 25/4: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο σήμερα;

Survivor Spoiler 25/4: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο σήμερα;

 

Για το έπαθλο της εβδομάδας – που θα είναι ταξίδι στην Νέα Υόρκη – θα παίξουν απόψε 25/4 στο Survivor οι δύο ομάδες και σας έχουμε το Spoiler για το ποια θα το κερδίσει. Κόκκινοι ή Μπλε;

Την Κυριακή είδαμε μια νέα οικειοθελή αποχώρηση στον απόηχο της αιφνίδιας έξοδο του Τζέιμς Καφετζή μιας και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Αλέξης Παππάς ζήτησε να επιστρέψει στην Ελλάδα για λόγους προσωπικούς και οικογενειακούς.

 

Η έξοδος όμως του συγκεκριμένου παίκτη προκάλεσε ντόμινο αλλαγών στον τρόπο ψηφοφορίας αλλά και στον τρόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, οι γυναίκες παύουν να έχουν ασυλία και έτσι όλοι μπορεί να είναι υποψήφιοι, ενώ γίνεται μεικτός και ο αγώνας.

Έτσι λοιπόν λοιπόν είδαμε την πρώτη ημέρα εφαρμογής των μέτρων, όπου τελικά οι Μπλε ήταν αυτοί που επικράτησαν με 12-6 των Κόκκινων και όχι μόνο πήγαν άνετοι στο συμβούλιο, αλλά πήραν τον πρώτο πόντο για το μεγάλο έπαθλο και απόλαυσαν μπέργκερ και πίτσες. Έπειτα, κατόπιν αιτήματός του προς τους συμπαίκτες του πρώτος υποψήφιος αναδείχθηκε ο Γιάννης Περπατάρης.

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler: Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

 

Την Τρίτη, οι Μπλε για άλλη μια φορά όμως εμφανίστηκαν πιο φορμαρισμένοι και πήραν τη νίκη με 12-6, κάνοντας το 2-0 και οι Κόκκινοι ψήφισαν την Δώρα Νικολή.

Την Τετάρτη, αντίο στο Survivor είπε ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του καθώς ο τραυματισμός του στο χέρι κρίθηκε σοβαρός και δεν του επιτρέπει να συμμετέχει στα run.

Όσον αφορά τους νικητές της τρίτης ασυλίας, αυτοί ήταν ξανά οι Μπλε με σκορ 12-10 και έτσι οι κόκκινοι πήγαν στο συμβούλιο με όχι πολλές επιλογές, όπως αποδείχθηκε στην κάλπη. Και αυτό γιατί το σύνολο των ψήφων έλαβε ο Χριστόφορος Ταξίδης, έναντι μίας του Γιώργου Παπαχαραλάμπους.

Διαβάστε Επίσης  Survivor 29/4 : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Χθες, οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που επικράτησαν με σκορ 12-8 και έστειλαν τους μπλε σε ψηφοφορία, οι οποίοι έστειλαν με την σειρά τους στον τάκο τον Θοδωρή Τουρκογεώργο, ο οποίος δεν έδειξε να εκπλήσσεται με το αποτέλεσμα.

 

Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο σήμερα στο Survivor

Απόψε 25/4 λοιπόν οι δύο ομάδες θα μπουν ξανά στον στίβο μάχης στο Survivor προκειμένου να αγωνιστούν για το ταξίδι στην Νέα Υόρκη και σύμφωνα με το Spoiler που έχουμε, νικητές της βραδιάς θα είναι για ακόμη μια φορά οι Μπλε!

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *