Σασμός – Σοκ: Η Καλλιόπη γίνεται ζευγάρι με τον…

 

Σασμός – Σοκ: Η Καλλιόπη γίνεται ζευγάρι με τον…

Σασμός – Σοκ: Η Καλλιόπη γίνεται ζευγάρι με τον…

 

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στον Σασμό μιας και η Καλλιόπη γίνεται ζευγάρι με τον Παύλο Βρουλάκη, ο οποίος από μικρός είναι ερωτευμένος μαζί της.

Όμως, η καπετάνισσα είχε μάτια μόνο για τον Βασίλη Σταματάκη.Σασμός – Σοκ: Η Καλλιόπη γίνεται ζευγάρι με τον…

Ο Παύλος αποχώρησε ευγενικά, τη διέγραψε από την καρδιά του και συνέχισε τη ζωή του με τη Αιμιλία, όμως από τότε που γύρισε στο χωριό, δεν σταμάτησε ποτέ να βλέπει απέναντί του τη γυναίκα που ερωτεύτηκε τότε.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η Ηγουμένη πετάει στο δρόμο τον Πέτρο

Στα επόμενα επεισόδια λοιπόν του Σασμού, η Καλλιόπη, βλέποντας τα παιδιά της να είναι ευτυχισμένα και με τις γυναίκες που λατρεύουν, θα νιώσει τη μοναξιά να την πνίγει όπως διαβάζουμε στο youweekly.gr και το TiVi Σίριαλ ενώ παράλληλα ο Παύλος δεν θα λείπει από το πλευρό της γιατί έχει συναισθήματα για εκείνη και γιατί θέλει να προχωρήσουν τις διαδικασίες για τον σασμό.

«Τι μου ζητάς, Βρουλάκη; Να μείνω μαζί σου; Δεν σου φτάνει που κάνουμε παρέα εδά και σε λίγο καιρό θα γίνουμε οικογένεια;», τον ρωτά όταν καταλαβαίνει τις προθέσεις του και ο Παύλος της απαντά: «Καλλιόπη, το ξέρεις ότι πάντα είχα συναισθήματα για εσένα. Θα μου κάνεις την τιμή να με συντροφεύσεις ως το τέλος της ζωής μου;».

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα βλέπει τον άντρα της θεωρούσε νεκρό

Η Καλλιόπη απαντά θετικά και έτσι αποφασίζει να ξεκινήσει μια νέα ζωή με τον Παύλο!

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *