Η Γη της Ελιάς: «Τα μαζεύεις και φεύγεις από εδώ, αυτή τη στιγμή»

 

Η Γη της Ελιάς: «Τα μαζεύεις και φεύγεις από εδώ, αυτή τη στιγμή»

Η Γη της Ελιάς: «Τα μαζεύεις και φεύγεις από εδώ, αυτή τη στιγμή»

 

Έξαλλος γίνεται ο Μιλτιάδης με τη Θεοδώρα όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς», ενώ επικοινωνεί με την Μαργαρίτα που ανησυχεί καθώς η Θεοδώρα δεν απαντάει στα τηλέφωνα.Η Γη της Ελιάς: «Τα μαζεύεις και φεύγεις από εδώ, αυτή τη στιγμή»

«Αυτή την έχεις γράψει μη πω που..»

Η Θεοδώρα δεν πηγαίνει στη δουλειά της, ενώ δεν σηκώνει και το τηλέφωνο σε κανέναν, κάνοντας την Μαργαρίτα να τρελαίνεται από αγωνία για το τι μπορεί να της έχει συμβεί. Εντωμεταξύ ο Μιλτιάδης που την φιλοξενεί στο σπίτι του, γυρνάει και τη βρίσκει να κοιμάται, ενώ δίπλα της στο κομοδίνο υπάρχει ένα μπουκάλι από αλκοόλ άδειο.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ένα γράμμα ανατρέπει τα σχέδια όλων

Τότε ο Μιλτιάδης αρχίζει να φωνάζει στη Θεοδώρα όπως θα παρακολουθήσουμε στη «Γη της Ελιάς» λέγοντας της «Δεν πήγες καν δουλειά, έτσι; Δεν ρωτάω για τη σχολή… Αυτή την έχεις γράψει μη πω που.. θα το χάσεις το εξάμηνο. Το καταλαβαίνεις; Τα μαζεύεις και φεύγεις από εδώ αυτή τη στιγμή».

Αμέσως μετά παίρνει τη Μαργαρίτα για να την ενημερώσει.

«Κυρία Μαργαρίτα, σας πήρα για να μην ανησυχείτε…

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας 6/11 έως 9/11

Ναι στουπί. Κοιμόταν του καλού καιρού. Δίπλα της ήταν ένα άδειο μπουκάλι. Κρασί, τσίπουρο.. ούτε που ξέρω» της λέει και συνεχίζει λέγοντάς της ότι είπε στην Θεοδώρα να φύγει από το σπίτι γιατί δεν πάει άλλο. Εντωμεταξύ η Μαργαρίτα αρχίζει να σκέφτεται που θα πάει τώρα το κορίτσι και νιώθει και πάλι ανήσυχη…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *