Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική αφήνει στην άκρη το πένθος και…

 

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική αφήνει στην άκρη το πένθος και…

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική αφήνει στην άκρη το πένθος και…

 

Μια μεγάλη ανατροπή θα δούμε να σημειώνεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, μιας και λίγο καιρό μετά τον θάνατο του Φίλιππου, η Βασιλική αποφασίζει να αλλάξει σελίδα στην ζωή της και να αφήσει στην άκρη το πένθος και σε αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο η Ισμήνη.

Αρχικά, η ίδια προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της για χάρη της κόρη της και έτσι αφοσιώνεται στην επιχείρηση της οικογένειας Στεφανέας και δίνει κάθε μέρα το παρών στους πορτοκαλεώνες, έτσι ώστε να συνεχίσει το έργο του Φίλιππου. Έτσι, η καθημερινότητά της αποκτά μια ρουτίνα, που είναι βοηθητική για να ξεπεράσει τον πόνο στην ψυχή της.Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική αφήνει στην άκρη το πένθος και…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Στην Κύπρο Φυγαδεύει Ο Μάνος Την Μαρίνα

Παράλληλα, η Ισμήνη πουλάει το εργαστήριό της και οραματίζεται να ανοίξει ένα κέντρο αισθητικής.

Προτείνει λοιπόν στην Βασιλική να το ανοίξουν μαζί, όμως εκείνη στην αρχή είναι πολύ διστακτική με την πρόταση της φίλης της. Η Ισμήνη όμως επιμένει κι έτσι η Βασιλική τελικά πείθεται και συμφωνεί να ανοίξουν μαζί το κέντρο αισθητικής, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

Η κοπέλα λοιπόν καταφέρνει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της αφήνοντας στην άκρη τον πόνο και την θλίψη και η νέα αυτή απασχόληση της δίνει χαρά και δημιουργικότητα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Μαρίνα καταρρέει – Μαθαίνει την απιστία του άντρα της

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *