Η Γη της Ελιάς: Αθηνά και Φιλιώ βασανίζονται από τις σκέψεις

 

Η Γη της Ελιάς: Αθηνά και Φιλιώ βασανίζονται από τις σκέψεις

Η Γη της Ελιάς: Αθηνά και Φιλιώ βασανίζονται από τις σκέψεις

 

Ο Τζον και ο επικείμενος γάμος του με την Αθηνά βασανίζει τόσο εκείνη όσο και τη Φιλιώ όπως ήδη έχουμε δει στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς». Τι είναι αυτό που σκέφτεται η μία και τι είναι αυτό που φοβάται η άλλη;

«Σκέπτομαι ότι μπορεί να μην γίνει ούτε γάμος, ούτε τίποτα»

Η Φιλιώ νιώθει ότι κανείς δεν την αγαπάει στην πραγματικότητα, παρά τα όσα κάνει η Αθηνά και ο Τζον για αυτήν. Έτσι συχνά απομονώνεται στο δωμάτιό της και γράφει ότι την απασχολεί στο ημερολόγιο της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Eλιάς – Spoiler: Χωρίζουν και πληγώνουν τους τηλεθεατές

«Φοβάμαι… Ο κύριος Τζον είναι ο μπαμπάς που θα ήθελα να έχω. Καλός…, ήρεμος… και τρυφερός. Τον συμπαθώ πολύ, αλλά ξέρω ότι ποτέ δεν θα με δει σαν παιδί του, γιατί έχει την κόρη του. Φοβάμαι ότι μπορεί απλώς να με ανέχεται…» γράφει η Φιλιώ στο ημερολόγιο της όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς».

Από την άλλη η Αθηνά αν και της αρέσει που ο Τζον είναι εκδηλωτικός και θερμός μαζί της, έχει κάποιες σκέψεις που την βασανίζουν με αφορμή το βιβλίο της Μαρίας.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Χωρισμός βόμβα για Στάσα και Στασινόπουλο

«Σκέπτομαι ότι μπορεί να μην γίνει ούτε γάμος, ούτε τίποτα. Δεν μπορώ να επενδύσω, δεν μπορώ… αν τελικά κυκλοφορήσει το βιβλίο σου, θα κόψει ρόδα μυρωμένα.

Καταλαβαίνεις τι θα διαβάσει εκεί μέσα;» λέει στη Μαρία, η οποία πιστεύει ότι ο Λυκούργος θα τις βοηθήσει και θα τις σώσει.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *