Παράδεισος των Κυριών: Μια φωτογραφία του φέρνει δάκρυα

 

Παράδεισος των Κυριών: Μια φωτογραφία του φέρνει δάκρυα

Παράδεισος των Κυριών: Μια φωτογραφία του φέρνει δάκρυα

 

Μία πολύ συγκινητική σκηνή θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές, στα επόμενα επεισόδια.

Ο Ντίνος και η Αμαλία θα κληθούν να πάρουν μια πολύ μεγάλη απόφαση, που θα τους αλλάξει τη ζωή, στον Παράδεισο των Κυριών.

Ο Σίμος, μπορεί να μη δείχνει τίποτα, αλλά τα έχει καταλάβει όλα. Γνωρίζει πολύ καλά πως η αγαπημένη του, η Αμαλία, έχει συνάψει σχέση με τον πρώην της, τον Ντίνο. Βέβαια, δε θέλει να κάνει σκηνή, θέλει να την αφήσει να επιλέξει η ίδια με ποιον θα παραμείνει..

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η πρώτη καθηλωτική συνάντηση Παράσχου και Μαργέτας

Η Αμαλία βυθίζεται στο απόλυτο κενό. Αγαπάει τον Ντίνο, αλλά ο Σίμος της έχει υποσχεθεί μία ονειρεμένη ζωή, χωρίς έγνοιες και προβλήματα. Μάλιστα, όταν ο Σίμος της ζητάει να φύγουν στο εξωτερικό, την βάζει αμέσως σε σκέψεις πως αυτό θα είναι το καλύτερο για όλους.

Έτσι, η Αμαλία επισκέπτεται τον Ντίνο, για μια τελευταία φορά στο πάρκο, στο αγαπημένο τους στέκι, στον Παράδεισο των Κυριών. Εκεί, του δίνει μια φωτογραφία και του ζητάει να μη την ξεχάσει ποτέ…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Νέος πόλεμος για Δημοσθένη – Ποια γυναίκα τον καίει;

Ο Ντίνος μένει άναυδος. Με αυτόν τον τρόπο, η Αμαλία τον αποχαιρετάει οριστικά από τη ζωή της και παίρνει την απόφαση να φύγει στο εξωτερικό με τον Σίμο, τον άντρα που της έχει συμπαρασταθεί στα δύσκολα και παλεύει να την κάνει ευτυχισμένη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *