Μετά το Survivor ο James βρέθηκε με τον ναυαγό πατέρα του στον Παναμά: Η ανάρτηση με νόημα

 

Μετά το Survivor ο James βρέθηκε με τον ναυαγό πατέρα του στον Παναμά: Η ανάρτηση με νόημα (vid)

Μετά το Survivor ο James βρέθηκε με τον ναυαγό πατέρα του στον Παναμά: Η ανάρτηση με νόημα

 

Ο James Καφετζής αποχώρησε από το Survivor προκειμένου να σταθεί στο πλευρό του πατέρα του που ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Την απόφασή του να αποχαιρετήσει το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο πήρε ο James Καφετζής, μετά την περιπέτεια που έζησε ο πατέρας του Λευτέρης, ο οποίος ναυάγησε με το ιστιοπλοϊκό του στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Ο James όταν η παραγωγή τον ενημέρωσε για την περιπέτεια του πατέρα του, ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν για να βγει στη μονομαχία. Σε αυτή έχασε αρχικά από τον Θοδωρή Τουρκογεώργο και στη συνέχεια κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους.

Διαβάστε Επίσης  Πασχάλης Αρβανιτίδης – «Θα ήθελα να τελειώσουμε την ζωή μας μαζί με την Αλίκη»

Ένας από τους δύο θα έμενε στο παιχνίδι. Κι ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο και στην τελευταία αναμέτρηση ο James είχε πάρει σαφές προβάδισμα, αποφάσισε να εγκαταλείψει την αναμέτρηση και να καθίσει στον πάγκο.

«Η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Δεν θα έβαζα ούτε τα χρήματα, ούτε το έπαθλο, ούτε την εμπειρία πάνω από αυτό», είπε κατά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Έτσι, ο 27χρονος επιχειρηματίας αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο συγκεντρώνοντας το ποσό των 110.000 ευρώ και πέταξε για τον Παναμά όπως έκανε γνωστό μέσα από ένα story προκειμένου να συναντήσει τον πατέρα του.

Διαβάστε Επίσης  Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Ο Αλέκος είναι εξαρτημένος από τη Ζαμπέλα»

Λίγες ώρες αργότερα ο James ανέβασε μια φωτογραφία με τον πατέρα του γράφοντας χαρακτηριστικά: «Διάλεξε σοφά τον Survivor σου, 1 ή 2;».

Τα σχόλια όπως ήταν λογικό έπεσαν… βροχή με τους ακόλουθούς του να τον αποθεώνουν που έβαλε πάνω από το οικονομικό τις ηθικές αξίες. «Ο,τι καλύτερο είδα τις τελευταίες μέρες στο Ίντερνετ! Κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από οτιδήποτε άλλο!», ανέφερε ένα από τα δεκάδες σχόλια.

 

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *