Survivor: «Απαράδεκτη η παραγωγή – Ντροπή ρε»

 

Survivor: «Απαράδεκτη η παραγωγή – Ντροπή ρε»

Survivor: «Απαράδεκτη η παραγωγή – Ντροπή ρε»

 

Πρωταγωνιστής του χθεσινοβραδινού συμβουλίου του νησιού στο Survivor ήταν ο Τζέιμς Καφετζής καθώς πληροφορήθηκε ότι ο πατέρας του ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό, κάτι που έκανε ωστόσο τους χρήστες του Twitter να ξεσπάσουν.

Συγκεκριμένα, όπως ήδη γνωρίζουμε, ο πατέρας του αποφάσισε να διασχίσει τον Ειρηνικό Ωκεανό με ιστιοφόρο αλλά έπεσε σε κακοκαιρία, έσπασε το κατάρτι και έκανε ρωγμή στο σκάφος με αποτέλεσμα να βυθιστεί.Survivor: «Απαράδεκτη η παραγωγή – Ντροπή ρε»

«Είναι καλά είναι μέσα σε ένα ψαράδικο τώρα. γενικά σας έχω πει ότι ο πατέρας μου είναι πειρατής φέτος σκοπός ήταν να περάσει τον δεύτερο ωκεανό – είχε περάσει τον Ατλαντικό – με αφετηρία τον Παναμά.

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler (17/3): Οι τραυματίες επιστρέφουν στα αγωνίσματα – Τι θα γίνει με την Ασημίνα

Μόλις το έμαθα σοκαρίστηκα, ήθελα να τον πάρω αγκαλιά, γιατί οι γονείς μου είναι οι ήρωές μου και τον θαυμάζω που έχει ένα όνειρο ζωής και το κάνει. Τι έζησε ο άνθρωπος! Αυτό είναι Survivor.

Χαίρομαι που είναι ζωντανός αλλιώς θα είχα τύχεις γιατί ήρθα εδώ και δεν ήμουν εκεί να τον βοηθήσω», είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης.

Το συγκεκριμένο θέμα πήρε μεγάλη έκταση στο συμβούλιο και όλοι οι συμπαίκτες του δήλωσαν ότι βρίσκονται στο πλευρό του για οτιδήποτε χρειαστεί.

Ωστόσο, οι χρήστες του Twitter ξέσπασαν κατά της παραγωγής του Survivor, καθώς ενοχλήθηκαν με την αναφορά σε αυτό το τόσο προσωπικό και σημαντικό θέμα του Τζέιμς Καφετζή.

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler : Μπαίνει ο Κατσούλης στο Survivor;

Τα σχόλια στο Twitter για το Survivor και τον πατέρα του Τζέιμς

 

 

 

 

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *