Η Γη της Ελιάς: Ο Παρασκευάς παίρνει την θέση των παιδιών της

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Παρασκευάς παίρνει την θέση των παιδιών της

Η Γη της Ελιάς: Ο Παρασκευάς παίρνει την θέση των παιδιών της

 

Μετά τον θάνατο του Φίλιππου, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο για την Χάιδω, στην γη της ελιάς.

Χάνοντας και το δεύτερο παιδί της από την βεντέτα που ξέσπασε μέσα στο σπιτικό της, βυθίζεται για ακόμη μια φορά στο απόλυτο σκοτάδι και θρηνεί για καιρό. Κανείς δεν μπορεί να την παρηγορήσει.

Το ίδιο ισχύει και για την Βασιλική, η οποία χάνει τον εαυτό της. Τρέμει για την κόρη της, φοβάται πως θα ξεχάσει γρήγορα τον πατέρα της, καθώς δεν πρόλαβε να τον ζήσει αρκετά, όσο θα έπρεπε.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα και πάλι ερωτευμένη

Ο Φίλιππος χάθηκε άδοξα και αυτό πονάει τους πρωταγωνιστές. Όμως, υπάρχει ένα πρόσωπο το οποίο θα σταθεί πολύ στην οικογένεια και θα κάνει την Χάιδω να ανακουφιστεί, με τον καιρό. Ποιο θα είναι αυτό;

Ο Παρασκευάς θα γίνει η ασπίδα της οικογένειας Στεφανέα. Άλλωστε, θα νιώσει από το πρώτο λεπτό πως το χρωστάει στον καλύτερό του φίλο. Κι εκείνος, αυτό θα του ζητούσε. Η Χάιδω, μετά τον θάνατο του Φίλιππου, θα αρχίσει να τον αισθάνεται σαν γιο της, θα του δείξει τυφλή εμπιστοσύνη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Δήμητρας

Όμως, στην καρδιά της Βασιλικής, θα είναι άλλος που θα πάρει θέση. Ο Μιλτιάδης θα κάνει τα πάντα, για να της απαλύνει τον πόνο, για να την κάνει να χαμογελάσει ξανά.

Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο για κανέναν.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *