Survivor : Ποια ομάδα θα πάρει τις περισσότερες ασυλίες μετά την ένωση;

 

Survivor : Ποια ομάδα θα πάρει τις περισσότερες ασυλίες μετά την ένωση;

Survivor : Ποια ομάδα θα πάρει τις περισσότερες ασυλίες μετά την ένωση;

 

Την Κυριακή επιστρέφει το Survivor στους δέκτες μας.

Την Κυριακή έχει πάρει ένωσης όμως, δεν υπάρχει κάτι αγωνιστικό. Τι θα δούμε μετά την ένωση; Ποια ομάδα θα κερδίσει τις περισσότερες ασυλίες στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η πιο πικρή αποχώρηση ήταν αυτή της Άιρας, Διότι, η παίκτρια των Διασήμων έχασε στο τσακ το πάρτι της Ένωσης για το Survivor 2024. Αυτό θα δούμε την Κυριακή. Τους παίκτες με άλλα ρούχα, σένιους και ωραίους. Θα ακούσουν τον Σάκη Ρουβά να τραγουδά, θα συναντήσουν παλιούς παίκτες και θα περάσουν καλά.

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler αποχώρηση 31/3: ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΟΜΒΑ για υποψήφιος προς αποχώρηση!

Θα υπάρξει και ο διαγωνισμός τραγουδιού. Έχουμε αναφέρει ποιος παίκτης κερδίζει εκεί. Δείτε ΕΔΩ την απάντηση. Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη όμως για τις δύο ομάδες. Δεν θα υπάρξει καθυστέρηση, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και θα πάμε σε αγωνίσματα ασυλιών.

Θα είναι τέσσερις οι ασυλίες, θα είναι τρεις; Θα δείξει. Το πιθανότερο σενάριο είναι να μείνουν κανονικά στο πλάνο στην παραγωγή. Με άλλα λόγια, καρέ ασυλιών θα είναι στο μενού.

 

Survivor : Ποια ομάδα θα πάρει τις περισσότερες ασυλίες μετά την ένωση;

Σε κάθε περίπτωση έχουμε νέα δυναμική για τις δύο ομάδες. Οι Διάσημοι είναι κερδισμένοι από την αποχώρηση της Άιρας. Πολύ χαμηλά τα στατιστικά της, ήταν εύκολος στόχος για τους μπλε. Μάλιστα, ο τρόπος που αγωνίστηκαν Δώρα και Ασημίνα δείχνουν πως επιστρέφουν. Πήραν ψυχολογία.

Διαβάστε Επίσης  Survivor: Μπαίνει ο Τζέιμς Καφετζής – Η ανάρτησή του

Οι κόκκινοι περιμένουν Δώρα και Ασημίνα να ξυπνήσουν και να φέρουν νίκες. Την ίδια στιγμή, στην μπλε ομάδα υπάρχει μια αγωνιστική πτώση. Η Αναστασία δεν είναι καλά, για παράδειγμα. Να δούμε τι θα φέρουν οι επόμενες αναμετρήσεις. Διότι, οι κόκκινες μοιάζουν πιο δυνατές.

Ωστόσο, οι Διάσημοι θα πάρουν τουλάχιστον δύο ασυλίες την επόμενη εβδομάδα.

Το έχουν δείξει και στο παρελθόν. Όταν αποχώρησε ο Νίκος Ρικουνάκης, πήγαν σφαίρα στη συνέχεια.

Κρατήστε το…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *