Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις της Εβδομάδας από 15/04/2024 ως και 21/04/2024 για όλα τα ζώδια

Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις της Εβδομάδας από 15/04/2024 ως και 21/04/2024 για όλα τα ζώδια

Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις της Εβδομάδας από 15/04/2024 ως και 21/04/2024 για όλα τα ζώδια

Δες παρακάτω τις εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από την αστρολόγο Χριστίνα Στεργίου για το τι θα συμβεί στα ερωτικά, ανάλογα με το ζώδιο σου, την εβδομάδα από 15/04/2024 ως και 21/04/2024.

Εβδομάδα εύνοιας και τύχης για τα ερωτικά μας. Δες τις αισθηματικές προβλέψεις 15-21 Απριλίου από την Χριστίνα Στεργίου.

Η Τετάρτη, 17 Απριλίου, κορυφώνει τη σύνοδο Αφροδίτης και Βόρειου Δεσμού, υποσχόμενη μοναδικές στιγμές ανανέωσης για Κριούς, Ζυγούς, Τοξότες και Διδύμους του 2ου δεκαημέρου. Την Παρασκευή, η Νεράιδα με το Μαγικό Ραβδί χαρίζει πλούσιες δόσεις ανανέωσης και νέα ξεκινήματα, καθώς Ερμής και Αφροδίτη συναντιούνται και πάλι στον Κριό, και ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στον Ταύρο, ευνοώντας Ταύρους και Σκορπιούς να λάμψουν στο προσκήνιο.

Αιγόκεροι και Καρκίνοι, προετοιμαστείτε για μια χείρα βοηθείας στα αισθηματικά σας την ίδια ημέρα.

Με αισιοδοξία κλείνει η εβδομάδα, αφού ο Άρης δημιουργεί εξάγωνα με Δία και Ουρανό την Παρασκευή και το Σάββατο, φέρνοντας μοναδικές αισθηματικές ευκαιρίες για τους Ιχθείς, τους Παρθένους, τους Ταύρους και τους Σκορπιούς του 3ου δεκαημέρου. Η Κυριακή αναδεικνύεται σε ημέρα θριάμβου για τους Ταύρους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Καρκίνους του 3ου δεκαημέρου, με τη σύνοδο Δία και Ουρανού να υπόσχεται κεραυνοβόλους έρωτες.

Ωστόσο, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου μπορεί να βιώσουν κάποιες δυσκολίες, όσο η προσέγγισή τους στον έρωτα ενδέχεται να εμφανίζεται υπερβολικά χειριστική.Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις της Εβδομάδας από 15/04/2024 ως και 21/04/2024 για όλα τα ζώδια

 

Κριός
Φίλε Κριέ, η τρέχουσα εβδομάδα ξεκινά θετικά για σένα, φέρνοντας στο προσκήνιο νέες ενάρξεις και ενδεχομένως μια σημαντική επανασύνδεση. Αυτή είναι η ευκαιρία σου να διορθώσεις και να ενισχύσεις τις σχέσεις σου, ειδικά αν πρόσφατα αντιμετώπισες ένταση ή απομακρύνθηκες από κάποιον σημαντικό.

Η εβδομάδα αυτή φαίνεται να φέρει εύνοια στον ερωτικό σου κόσμο, με το μόνο εμπόδιο να είναι κάποιες διακυμάνσεις στην αυτοεκτίμησή σου. Πιθανόν να δίνεις περισσότερη βάση από το απαιτούμενο σε αρνητικά σχόλια ή κριτικές των άλλων. Θυμήσου, η δύναμη βρίσκεται μέσα σου να παραμείνεις ακλόνητος αποτρέποντας τους εξωτερικούς παράγοντες να επηρεάσουν την αυτοπεποίθησή σου.

 

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, χρόνια σου πολλά! Η εβδομάδα που διανύουμε φέρνει μαζί της τη ευκαιρία να αντιμετωπίσεις και να ξεπεράσεις παλιές ανασφάλειες και αρνητικές σκέψεις που μπορεί να έχουν κρυφτεί μέσα σου. Αν η ιδέα μιας κρυφής σχέσης ή μιας επανασύνδεσης σε έχει απασχολήσει τελευταία, η τωρινή περίοδος σου δίνει το πράσινο φως για να κάνεις το πρώτο βήμα.

Ωστόσο, αν το ξαναζεσταμένο φαγητό δεν είναι του γούστου σου, κράτα τα μάτια σου ανοιχτά αφού η σύνοδος Δία και Ουρανού μπορεί να φέρει στη ζωή σου κάτι εντελώς καινούριο και συναρπαστικό. Μην αφήνεις τις ανασφάλειες να σε κρατούν πίσω και μην παίρνεις τα λόγια των άλλων πάρα πολύ στα σοβαρά. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου συνεχίζοντας με θάρρος προς τις επιθυμίες της καρδιάς σου.

 

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, η εβδομάδα αυτή σε καλεί να κοινωνικοποιηθείς. Ένα αναπάντεχο φλερτ θα σε ανανεώσει, φέρνοντας μια νότα αισιοδοξίας στην καθημερινότητά σου. Παρόλα αυτά, η εβδομάδα κρύβει κάποιες μικρές προκλήσεις, ιδιαίτερα καθώς πλησιάζει προς το τέλος της, με μια εσωτερική σύγκρουση να κορυφώνεται. Εάν βρίσκεσαι σε μια σχέση, προσπάθησε να μην αφήσεις αυτές τις εσωτερικές διαμάχες να επηρεάσουν την αρμονία με τον σύντροφό σου.

Η συμβουλή για σένα αυτή την περίοδο είναι να εστιάσεις στο να περνάς όμορφα, απολαμβάνοντας τη ζωή χωρίς περιττές προσδοκίες ή απαιτήσεις. Αφέσου στη ροή των γεγονότων και ανακάλυψε την ομορφιά του να ζεις τη στιγμή.

Διαβάστε Επίσης  Άση Μπίλιου: Τα ζώδια που θα έχουν τύχη βουνό το 2022 και αυτά που θα περάσουν δύσκολα τη νέα χρονιά

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η εβδομάδα που ξεδιπλώνεται μπροστά σου έχει όλα τα στοιχεία για να σε κάνει να αισθανθείς ευλογημένος. Με την πολυαστρία στον Κριό, έρχεται μια ξεχωριστή δόση αυτοπεποίθησης που σε βοηθά να σταθείς γερά στα πόδια σου, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό σου τομέα. Αυτό θα φανεί έντονα και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, φέρνοντας έναν αέρα ανανέωσης και ολοκλήρωσης.

Για εσένα που βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση και συζητάς το ενδεχόμενο της επισημοποίησής της, η εβδομάδα αυτή ευνοεί την πραγματοποίηση των σχεδίων σου. Αν είσαι στην αναζήτηση κάτι νέου και συναρπαστικού, η κοινωνικοποίηση που φέρνουν τα τέλη της εβδομάδας σε ωθεί να συναντήσεις πρόσωπα που θα επηρεάσουν θετικά το μέλλον σου.

 

Λέων
Φίλε μου Λέοντα, η εβδομάδα, αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο τεστάρει την αντοχή και την υπομονή σου, καθώς οι προκλήσεις στα επαγγελματικά ενδέχεται να προκαλέσουν εμπόδια στα προσωπικά. Ωστόσο, αν ανήκεις στο 2ο και το 3ο δεκαήμερο, η περίοδος φέρει μια αύρα αισιοδοξίας, με μια αυξημένη λίμπιντο και μια επικέντρωση στα οικονομικά και εργασιακά σου θέματα, ίσως περισσότερο από τις ερωτικές σχέσεις.

Αυτή η φάση δεν είναι η πιο εντυπωσιακή για την αισθηματική σου ζωή, αλλά προσφέρει μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τις προτεραιότητές σου και να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις με γενναιότητα και αποφασιστικότητα. Μπορείς να οικοδομήσεις μια πιο σταθερή βάση επαναπροσδιορίζοντας τις πραγματικές σου επιθυμίες.

 

Παρθένος
Αγαπητέ φίλε Παρθένε, η παρούσα περίοδος σου φέρνει μια σειρά από ευνοϊκές αστρολογικές όψεις, που σε προικίζουν με νέες γνωριμίες και την ενδυνάμωση των ήδη υπαρχόντων δεσμών. Η σοβαρότητα και η ειλικρίνεια που επιδεικνύεις στα αισθηματικά σου είναι πασιφανής κάνοντάς σε ιδιαίτερα ελκυστικό σε ανθρώπους με παρόμοιες προθέσεις.

Η σοβαρή σου προσέγγιση στις αισθηματικές σχέσεις είναι ένα πολύτιμο πλεονέκτημα, καθώς διασφαλίζει ότι θα προσελκύσεις ανθρώπους που ενδιαφέρονται για βαθύτερη και πιο σημαντική σύνδεση. Ωστόσο, για εσένα που ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο, επικρατεί μια τάση προς την εξιδανίκευση στον έρωτα που θα πρέπει να ληφθεί υπόψη.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η εβδομάδα που έχεις μπροστά σου υπόσχεται μια ενδιαφέρουσα ανάμιξη από παλιές γνωριμίες και νέες προοπτικές. Μπορείς να αναζωπυρώσεις δεσμούς, να επιλύσεις παλιές παρεξηγήσεις ή ακόμη και να ξεκινήσεις από την αρχή στην ερωτική σου ζωή. Το σύμπαν σου χαμογελάει, φαίνεται να είσαι στο επίκεντρο της αστρικής εύνοιας, ιδίως όταν πρόκειται για σχέσεις που προέρχονται από τον οικείο σου κύκλο.

Στην αναζήτηση νέων προσώπων και εμπειριών, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις με φίλους ή γνωστούς που μπορούν να σου ανοίξουν νέους ορίζοντες. Είναι μια στιγμή που το παρελθόν και το μέλλον μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά, δίνοντάς σου την δυνατότητα να οικοδομήσεις τα αισθηματικά σου πάνω σε στέρεες βάσεις και να αναπτύξεις νέες, σημαντικές και ουσιαστικές σχέσεις.

 

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, η τρέχουσα εβδομάδα ξεδιπλώνεται με δυνατότητες που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα, ιδιαίτερα όσον αφορά τον έρωτα. Η σύνοδος Δία και Ουρανού υπόσχεται ένα αναπάντεχο ειδύλλιο, μια έκρηξη συναισθημάτων που μπορεί να φωτίσει την καρδιά σου με τρόπο που δεν περίμενες. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, καλείσαι να δώσεις προσοχή στις επιθυμίες για κυριαρχία στον έρωτα.

Η εσωτερική σου ανασφάλεια προκαλεί υπερβολική ζήλια, απομακρύνοντας το αντικείμενο του πόθου σου αντί να το προσελκύσεις. Συνιστάται να καλλιεργήσεις εμπιστοσύνη στις δικές σου δυνάμεις και στην αξία που έχεις να προσφέρεις. Αναγνώρισε πως η αγάπη ανθίζει σε ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης και κατανόησης, όχι σε ένα πεδίο ανταγωνισμού ή αντιπαλότητας.

Διαβάστε Επίσης  Αυτά είναι τα ζώδια που παίρνουν βιαστικές αποφάσεις

 

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, η εβδομάδα είναι ευνοϊκή στον τομέα των αισθηματικών. Η πολυαστρία στο ζώδιο του Κριού σου προσφέρει τη δυνατότητα να αναθερμάνεις παλιές σχέσεις, να βάλεις τις βάσεις για τη δημιουργία μιας οικογένειας ή ακόμη και να ερωτευτείς ξανά. Η παρουσία του ανάδρομου Ερμή ωστόσο, σου υπενθυμίζει την ανάγκη για προσοχή και σύνεση, μετριάζοντας τις τάσεις για υπερβολικό αυθορμητισμό που μπορεί να σε οδηγήσουν σε ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Η στάση σου απέναντι στο φλερτ γίνεται πιο μετρημένη και προσεκτική, στοιχείο που μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες για επιτυχία στις νέες γνωριμίες. Για εσένα που διατηρείς μια σταθερή σχέση, η επικοινωνία αποκτά ζωτική σημασία, διασφαλίζοντας ότι καμία πλευρά δεν παρερμηνεύει τα λεγόμενα της άλλης.Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις της Εβδομάδας από 15/04/2024 ως και 21/04/2024 για όλα τα ζώδια

 

Αιγόκερως
Αιγόκερε, η ερχόμενη περίοδος προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες μεταβάλλοντας το ερωτικό σου τοπίο. Η σύνοδος Δία και Ουρανού υπόσχεται ξαφνικές και εντυπωσιακές εξελίξεις στα αισθηματικά, ιδιαίτερα για εσένα που βρίσκεσαι στο 3ο δεκαήμερο. Η όψη αυτή θα σε οδηγήσει στο να βιώσεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή να αρχίσεις μια νέα σχέση που δεν περίμενες.Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις της Εβδομάδας από 15/04/2024 ως και 21/04/2024 για όλα τα ζώδια

Εσύ που ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, μια τάση προς την κυριαρχία στις σχέσεις σου πρόκειται να αποτελέσει μια πρόκληση, αφού η ανασφάλεια σε οδηγεί σε ενέργειες που θα δημιουργήσουν αποστασιοποίηση από τον σύντροφό σου. Αν βρίσκεσαι στο 2ο δεκαήμερο, η ανάγκη σου για σταθερότητα έρχεται στο προσκήνιο, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Προσεγγίζεις τον έρωτα με περισσότερη προσοχή, θέτοντας τα θεμέλια για ένα μέλλον που θα φέρει τη σταθερότητα και την ασφάλεια που επιθυμείς.

 

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, η τρέχουσα περίοδος προκαλεί συναισθηματικές δοκιμασίες, που σε καλούν να αντιμετωπίσεις εσωτερικές ανασφάλειες. Επανέρχονται στην επιφάνεια θέματα σε μια υπάρχουσα σχέση που δεν εξελίσσεται όπως επιθυμείς, οδηγώντας σε συζητήσεις για ένα πιθανό ‘διάλειμμα’.

Η τάση σου να επιδιώκεις τον έλεγχο στα αισθηματικά θέματα, ως μέσο αντιμετώπισης του φόβου για απογοήτευση, μολονότι φαίνεται πως προστατεύει, στην πραγματικότητα να απομακρύνει ακόμη περισσότερο τους ανθρώπους από εσένα. Συνιστάται να προσπαθήσεις να βρεις έναν πιο υγιή τρόπο να διαχειρίζεσαι τις ανασφάλειές σου. Πάντως, η πολυαστρία στο ζώδιο του Κριού θα σε βοηθήσει να καλλιεργήσεις επιτυχώς τον τρόπο επικοινωνίας σου.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η εβδομάδα είναι γεμάτη κοινωνικές δραστηριότητες και ενδιαφέρουσες συναντήσεις που υπόσχονται να σε ανανεώσουν και να σε εμπνεύσουν, ενώ δεν αποκλείεται η παρουσία ερωτικών διαλόγων. Θα αποτελέσουν πηγή ανανέωσης φέροντάς σε κοντά σε ανθρώπους που μοιράζονται παρόμοια ενδιαφέροντα.Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις της Εβδομάδας από 15/04/2024 ως και 21/04/2024 για όλα τα ζώδια

Ωστόσο, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr η παρουσία εσωτερικών επιδρά στον τρόπο που αλληλεπιδράς με τους γύρω σου. Μην επιτρέψεις σε παλιά μοτίβα να υπονομεύσουν τις σχέσεις σου ή να εμποδίσουν την αρμονική σου έκφραση στον έρωτα. Σου παρουσιάζεται, βέβαια η ευκαιρία να τα εντοπίσεις και να τα αντιμετωπίσεις. Ανακτάς τη χαμένη αυτοπεποίθησή σου, ενώ ακούς νέα από το ταίρι σου που σε ανεβάζουν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *