Σασμός: «Μείνε μακριά από τον αδερφό μου»

 

Σασμός: «Μείνε μακριά από τον αδερφό μου»

Σασμός: «Μείνε μακριά από τον αδερφό μου»

 

Με καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται τα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA «Σασμός» και με τον Μαθιό να μιλά έξω από τα δόντια στη Σάντρα.

Η Σάντρα βρίσκει τον Μαθιό απέναντί της

Η Σάντρα από την πρώτη στιγμή που είδε τον Αστέρη γοητεύτηκε και αποφάσισε να τον κατακτήσει με ότι και αν χρειαστεί. Μάλιστα στήνει πολύ καλά το ύπουλο παιχνίδι της φέρνοντας τον Αστέρη και τον Μαθιό σε δύσκολη θέση, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής.

Εντωμεταξύ η Αργυρώ εξοργίζεται και δεν μπορεί να δεχτεί τις εξηγήσεις που της δίνει ο Αστέρης, κάτι που τους οδηγεί για ακόμα μια φορά στο να τσακωθούν.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Γεράσιμος και Καραπάνος αντιμέτωποι στο ίδιο κελί

Ενώ κάποια στιγμή η Κατερίνα ακούει μια συζήτηση που κάνει η Σάνγρα και ο Βαγγέλης, παρεξηγεί τα όσα ακούει και πηγαίνει στον παπά Μιχάλη και του λέει τις ανησυχίες της.

Και ενώ η γιατρός ετοιμάζεται να μείνει στο ιατρείο που στήνει στο σπίτι του Παύλου, ο Μαθιός παρακολουθεί τις κινήσεις της και το ύπουλο σχέδιο της να κατακτήσει τον Αστέρη με κάθε τρόπο και αποφασίζει να της μιλήσει ανοιχτά «Μείνε μακριά από τον αδελφό μου» της λέει προειδοποιώντας την και η Σάντρα όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Σασμός», αντί να νιώσει άσχημα, εξοργίζεται μαζί του.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Έτσι γράφεται το τέλος της Αναστασίας

Απ’ ότι φαίνεται όμως δεν είναι ο μόνος ο Μαθιός με τον οποίο εξοργίζεται η Σάντρα. Όταν ο Βαγγέλης προσπαθεί να την αποτρέψει από το να ξανακυλήσει στον τζόγο εκείνη εκνευρίζεται μαζί του για τις νουθεσίες του.

Ενώ στη συνέχεια όταν ο Παύλος της ρωτάει ανοιχτά αν της αρέσει κάποιος που είναι με άλλη γυναίκα, εκείνη εξοργίζεται και μαζί του…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *