Σασμός – Ανατροπή: Ο Αντρέας πάει στον γάμο Αστέρη-Αργυρώς

 

Σασμός – Ανατροπή: Ο Αντρέας πάει στον γάμο Αστέρη-Αργυρώς

Σασμός – Ανατροπή: Ο Αντρέας πάει στον γάμο Αστέρη-Αργυρώς

 

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον Σασμό, με τον Αντρέα να επιστρέφει στο χωριό, πηγαίνοντας στον γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι ο Αντρέας εξαφανίστηκε από την στιγμή που η Καλλιόπη του αποκάλυψε ότι στις φλέβες του κυλάει αίμα Σταματάκηδων.

Ο Αντώνης θα κάνει τα πάντα να τον φέρει πίσω και θα επιστρατεύσει και την γιαγιά Ειρήνη γι’ αυτό. Ο Αντώνης ζητάει από την γιαγιά, να υποδυθεί την άρρωστη, με σκοπό ο Αντρέας να επιστρέψει στο χωριό.

Ο Αντρέας θα μάθει πως η γιαγιά είναι άρρωστη και κατευθείαν θα την καλέσει στο τηλέφωνο, παρόλο που ο Τηλέμαχος για να τον προστατεύσει θα του έχει στείλει μήνυμα πως όλοι είναι καλά και ότι προσπαθούν να του στήσουν παγίδα για να επιστρέψει.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι : Γιατί Άννα και Δημήτρης κάνουν λευκό γάμο;

«Ιντα κάνεις, κοπέλι μου; Οχι, ψυχή μου, δεν είμαι πολύ καλά. Ναι κι εμένα μου έχεις λείψει. Πού είσαι, Αντρέα μου; Θέλω να ξέρω μονάχα πως είσαι καλά.

Εξω από την Ελλάδα είσαι; Αντρέα…», θα του πει αλλά εκείνος θα έχει προλάβει να κλείσει το τηλέφωνό του, γεγονός που θα δυσκολέψει τις αρχές να τον εντοπίσουν, όπως διαβάζουμε στο youweekly και το Tv24.

Ο Αντώνης θα είναι σίγουρος πως θα καλέσει ξανά, για να επιβεβαιώσει το γεγονός πως η θεία του είναι καλά, όμως ο Αντρέας θα δώσει ξανά σημάδια ζωής πολύ αργότερα και συγκεκριμένα στον γάμο της Αργυρώς και του Αστέρη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Φωνάζουν δεξιά και αριστερά πως θέλουν να τιμωρήσουν τον φονιά

Ο άντρας θα φανεί εμφανώς μετανιωμένος και με καλή διάθεση απέναντι στην οικογένεια Σταματάκη και μάλιστα η παρουσία του θα οδηγήσει στον σασμό που όλοι περιμένουν.

Μάλιστα, θα τον δούμε να σμίγει με τον πατέρα του Ρούσσο, θα διαβάσει και το γράμμα της μητέρας του που έχει στα χέρια του ο Τηλέμαχος και όλα τα παραπάνω θα φέρουν την ηρεμία στην καρδιά και την ψυχή του.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *