Η Γη της Ελιάς: Τον χωρίζει λόγω ενδοοικογενειακής βίας

 

Η Γη της Ελιάς: Τον χωρίζει λόγω ενδοοικογενειακής βίας

Η Γη της Ελιάς: Τον χωρίζει λόγω ενδοοικογενειακής βίας

 

Μέχρι και για την ίδια της την ζωή θα αρχίσει να φοβάται η Μαρίνα όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς εξαιτίας της επιθετικής συμπεριφοράς του Μάνου.

Η κατάστασή του σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTV πρόκειται σύντομα να βγει εκτός ελέγχου μιας και είναι εθισμένος στα ναρκωτικά και συνεχίζει να φέρεται παράξενα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενός ακόμη τσακωμού ανάμεσα σε εκείνον και την Αμαλία, αντιδρά με βία και τραυματίζει τη γυναίκα στο χέρι και μάλιστα την απειλεί ότι αν μιλήσει γι’ αυτό που συνέβη θα το πληρώσει ακριβά. Έτσι, η Αμαλία αναγκάζεται να λέει σε όλους ψέματα πως δήθεν χτύπησε το χέρι της στο δημαρχείο.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Λευτέρης δέχεται φρικτά βασανιστήρια στο στρατό

Ωστόσο μερικές μέρες αργότερα, η Μαρίνα μαθαίνει την αλήθεια και παθαίνει σοκ και πηγαίνει αμέσως να βρει τον Μάνο και του λέει να παραδεχτεί τα πάντα. Εκείνος αναγκάζεται να ομολογήσει ότι ο ίδιος χτύπησε την Αμαλία, ωστόσο της παρουσιάζει μία εντελώς διαφορετική εκδοχή.

Εκείνη, αισθάνεται τρομοκρατημένη από την συμπεριφορά του και αρχίζει να τρέμει ότι ο Μάνος είναι ικανός πλέον να κάνει ακόμα και τα χειρότερα πράγματα.

Πράγματι, κάποια στιγμή ένας άγνωστος άντρας βλέπει τη Μαρίνα και γοητεύεται από την ομορφιά της κι έτσι, την πλησιάζει με σκοπό να την φλερτάρει.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος των Κυριών – Βικτώρια: «Ο Άγης είναι γιος μου»

Όμως οι προθέσεις του γίνονται αντιληπτές από τον Μάνο ο οποίος αρχίζει να τον χτυπάει με μανία. Βαριά τραυματισμένος ο άντρας καταφεύγει στην αστυνομία και καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό του από τον Μάνο, ο οποίος συλλαμβάνεται και περνάει αυτόφωρο.

Αυτό το περιστατικό βίας ρίχνει ακόμα περισσότερο τον Μάνο στα μάτια της Μαρίνας η οποία βρίσκεται σε απόγνωση εξαιτίας της συμπεριφοράς του και σκέφτεται πως ο χωρισμός είναι μονόδρομος, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *