Μαλλιά: Αυτή η μικρή αλλαγή στο χτένισμα θα σας κάνει να φαίνεστε νεότερη – Το κόλπο που σβήνει τις ρυτίδες

 Μαλλιά: Αυτή η μικρή αλλαγή στο χτένισμα θα σας κάνει να φαίνεστε νεότερη – Το κόλπο που σβήνει τις ρυτίδες

Μαλλιά: Αυτή η μικρή αλλαγή στο χτένισμα θα σας κάνει να φαίνεστε νεότερη – Το κόλπο που σβήνει τις ρυτίδες

Με την τεράστια ποικιλία από ορούς κατά της γήρανσης και διατροφικές μόδες για ανανέωση του δέρματος, μπορεί να είναι δύσκολο να αντιληφθείτε ποιες από τις συμβουλές νεότητας σας ταιριάζουν πραγματικά. Μπορεί να το πετύχει ένα χτένισμα;

Ωστόσο, μια ειδικός στο στυλ περιέγραψε ένα απλό hack που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να φαίνεστε νεότεροι χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Η image maker Montserrat Varela δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο TikTok όπου περιγράφει την «απειροελάχιστη» αλλαγή στο χτένισμα που θα μπορούσε να τονώσει τη νεανική σας εμφάνιση.

«Θέλω να σας δώσω μια μικρή συμβουλή για το πώς να σας κάνω να φαίνεστε λίγο νεότεροι και είναι πολύ εύκολο. Το παν είναι να αλλάξετε το χτένισμά σας».

Η ειδικός μοιράστηκε ότι ορισμένες γραμμές και ρυτίδες, συμπεριλαμβανομένων των γραμμών του χαμόγελου σας, αρχίζουν να φαίνονται πιο μόνιμες καθώς μεγαλώνετε. Αυτό μπορεί να παρασύρει το πρόσωπό σας προς τα κάτω.

Το χτένισμα που μπορεί να «σηκώσει» το πρόσωπό σας και να σας κάνει να φαίνεστε νεότερη

Ευτυχώς, η απάντηση είναι απλή: πρέπει να «σηκώσετε» το πρόσωπό σας. Αν και υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να βοηθήσετε το πρόσωπό σας, όπως το περίγραμμα και το ρουζ, η ειδικός είπε ότι μπορείτε να το πετύχετε και με το χτένισμά σας. Η Varela προειδοποίησε ότι ένα χτένισμα που πηγαίνει προς τα μέσα παρασύρει μόνο το πρόσωπό σας προς τα κάτω.

Διαβάστε Επίσης  Λαμπερά μαλλιά και δέρμα με τη δύναμη του καφέ!

«Ναι, θα σας βοηθήσει να φαίνεστε πιο αδύνατη, αλλά δεν πρόκειται να σε βοηθήσει με αυτές τις πτυχές του χαμόγελου. Έτσι, αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να κάνουμε ένα χτένισμα που βγαίνει έξω. Θα σας βοηθήσει να ανασηκώσετε το πρόσωπό σας. Είναι η πιο μικρή αλλαγή, αλλά κάνει τη διαφορά».

Στη συνέχεια, η ειδικός στο στυλ συνέκρινε μια σειρά από εικόνες διάσημων ηθοποιών όπως η Νταϊάν Κίτον και η Τζέιν Φόντα με τα μαλλιά τους χτενισμένα τόσο προς τα μέσα όσο και προς τα έξω για να αποδείξει τον ισχυρισμό της. «Τα μαλλιά είναι κάτι που είναι γρήγορο, πολύ εύκολο και κάνει τεράστια διαφορά», πρόσθεσε.

Άλλα χτενίσματα που συμβάλλουν σε μια πιο νεανική εμφάνιση

Επιπλέον, ο Gustav Fouche, στυλίστας διασήμων, είπε στο Express.co.uk ότι το να εστιάζετε στα καλά στοιχεία και να τα ενισχύετε, ενώ κρύβετε περιοχές που δείχνουν σημάδια γήρανσης θα μπορούσε να σας βοηθήσει να φαίνεστε νεότεροι όσον αφορά τα μαλλιά. Αυτό σημαίνει ότι το να επικεντρωθείτε σε όλα τα καλά χαρακτηριστικά του προσώπου σας, για παράδειγμα, τα ζυγωματικά, το χρώμα των ματιών ή το σαγόνι θα μπορούσε να βοηθήσει.

Διαβάστε Επίσης  Θρομβοφιλία και Εγκυμοσύνη: Tι πρέπει να προσέξουμε

«Για παράδειγμα, αν το σαγόνι κάποιου έχει πέσει λίγο καθώς το δέρμα έχει χαλαρώσει, δεν θέλετε να στρέψετε το χτένισμα εκεί. Αυτό που θα κάνει είναι να φέρει τη γραμμή των ματιών σε αυτό το επίπεδο, που θα συγκεντρώσει την προσοχή σε αυτούς τους τομείς που είναι ελαφρώς πιο γερασμένοι», είπε ο Fouche.

Πρότεινε επίσης ότι ένα περιθώριο μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά σε ένα ζαρωμένο μέτωπο, αλλά προειδοποίησε ότι μπορεί να μην είναι η σωστή επιλογή για ένα «βαρύ σαγόνι». Μαλλιά: Αυτή η μικρή αλλαγή στο χτένισμα θα σας κάνει να φαίνεστε νεότερη – Το κόλπο που σβήνει τις ρυτίδες

«Για παράδειγμα, αν κάποιος έχει τετράγωνο πρόσωπο, θα του ταίριαζε μακρύτερη φράντζα στο πρόσωπο, γιατί διαφορετικά θα τον έκλεινε και θα έκανε το πρόσωπο να φαίνεται ακόμη πιο τετράγωνο, κάτι που μπορεί να τον κάνει να δείχνει μεγαλύτερος, ειδικά αν έχει έντονο σαγόνι».

Ο στυλίστας συνέστησε επίσης ένα διαχρονικό χτένισμα όπως το bob σε συνδυασμό με μοντέρνα ρούχα για την τόνωση μιας νεανικής εμφάνισης.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *