Η Γη της Ελιάς: Φοβάται να αντιμετωπίσει κατάματα την αλήθεια

 

Η Γη της Ελιάς: Φοβάται να αντιμετωπίσει κατάματα την αλήθεια

Η Γη της Ελιάς: Φοβάται να αντιμετωπίσει κατάματα την αλήθεια

 

Η αγωνία ανεβαίνει στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», καθώς ο Κουράκος αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και τρέμει ότι κάτι σοβαρό του συμβαίνει.Η Γη της Ελιάς: Φοβάται να αντιμετωπίσει κατάματα την αλήθεια

Δύσκολες ώρες για τον Κουράκο

Μετά τον χωρισμό του από τη Δήμητρα, ο Γιώργης αφιερώνει ακόμα περισσότερο χρόνο στη δουλειά για να ξεχνιέται και δεν ξεκουράζεται όσο θα έπρεπε. Εντωμεταξύ Ο Ορέστης από τη στιγμή που άφησαν πίσω όσα τους χώριζαν στο παρελθόν, βρίσκεται όσο μπορεί κοντά του.

Διαβάστε Επίσης  Παραλία της Τσαμπίκας: Ψιλή χρυσή άμμος και ρηχά πεντακάθαρα νερά

Οι ατέλειωτες ώρες δουλειάς όμως όπως φαίνεται έχουν αντίκτυπο στην υγεία του.

Μάλιστα όλα ξεκινούν σύμφωνα με το περιοδικό MyTV όταν κάποια στιγμή που βρίσκεται στο γραφείο του νιώθει μια λιποθυμική τάση. Ο Γιώργης δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία αλλά αυτό ξανασυμβαίνει και μάλιστα και σε μεγαλύτερο βαθμό, δηλαδή σε σημείο να χάνει για λίγο τις αισθήσεις του.

Ο Κουράκος όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» αρχίζει να ανησυχεί ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει, αλλά από την άλλη τρέμει στην ιδέα του τι θα ακούσει.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Ερχονται μπόρες, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Στη συνέχεια πιέζει τον εαυτό του και πηγαίνει στην Αφροδίτη στην οποία εξηγεί τι του συμβαίνει και εκείνη του παίρνει αίμα για να κάνει εξετάσεις.

Οι φόβοι του κατακλύζουν το μυαλό του, ενώ κάποια στιγμή μοιράζεται τις σκέψεις του με τον Ορέστη, ο οποίος τον εμψυχώνει, φέρνοντάς του σαν παράδειγμα το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο ίδιος αλλά το ξεπέρασε.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *