Η Γη της Ελιάς: Λιποθυμάει ο Κουράκος – Το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Δύσκολες στιγμές θα περάσει ο Κουράκος στα προσεχή επεισόδια στη “Γη της Ελιάς”. Ένα πρόβλημα υγείας θα θέσει τη ζωή του σε μεγάλο κίνδυνο.

Μετά την φυγή της Δήμητρας ο Κουράκος νιώθει μόνος και παραπονεμένος. Έχει δώσει όλη του την προσοχή στη δουλειά, ενώ δεν προσέχει καθόλου τον εαυτό του. Ο Ορέστης, έβαλε στην άκρη το παρελθόν τους και είναι πλάι του.

Η Γη της Ελιάς: Λιποθυμάει ο Κουράκος- Το σοβαρό πρόβλημα υγείας
Ο Κουράκος εργάζεται πάρα πολλές ώρες κι αυτό, όπως διαβάζουμε στο MyTv θα φέρει προβλήματα στην υγεία του. Συγκεκριμένα, μία μέρα που βρίσκεται στο γραφείο, θα έχει ένα λιποθυμικό σοκ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος πέφτει μούρη με μούρη με τον δολοφόνο του

Δεν δίνει σημασία, αλλά θα το ξαναπάθει και αυτό θα τον προβληματίσει. Ο Ορέστης μάλιστα ανησυχεί, γιατί ο Κουράκος το τελευταίο διάστημα δεν τρέφεται σωστά, ούτε κοιμάται όσο θα έπρεπε.

Αμέσως, ο Κουράκος επισκέπτεται την Αφροδίτη και εκείνη του δίνει να κάνει μία σειρά εξετάσεων. Μέχρι να βγουν οι εξετάσεις, ο Γιώργης ανησυχεί ότι έχει κάτι πολύ σοβαρό. Φοβάται ότι η στενοχώρια του έχει προκαλέσει κάτι κακό στην υγεία του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Παύλος σκοτώνει τον Ευθύμη – Το σκληρό τέλος

Ο Ορέστης όμως, του δίνει θάρρος και κουράγιο και μάλιστα του φέρνει ως παράδειγμα εκείνον, που έκανε μεταμόσχευση καρδιάς και είναι υγιής και όρθιος.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *