Η Γη της Ελιάς: «Θα σε καταστρέψω, να το θυμάσαι»

 

Η Γη της Ελιάς: «Θα σε καταστρέψω, να το θυμάσαι»

Η Γη της Ελιάς: «Θα σε καταστρέψω, να το θυμάσαι»

 

Ο Μάνος έχει χάσει τον έλεγχο και η συμπεριφορά του είναι εκρηκτική προς όλους και βέβαια όπως θα δούμε και στη συνέχεια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς» και προς την Αμαλία.

«Δεν σε αναγνωρίζω πια… Παίρνεις ναρκωτικά;»

Ο Μάνος στρέφεται εναντίον της Αφροδίτης γιατί αποκαλύπτει κάτι που εκείνος προσπαθεί να κρατήσει κρυφό. Ενώ ο Ισίδωρος όπως θα παρακολουθήσουμε τον παροτρύνει να πάει στο σπίτι και μάλιστα τον ρωτά αν μπλέχτηκε σε κάποιο καβγά έξω από το δικαστήριο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: O Στάθης πιάνει Αριάδνη και Χρήστο στον ξενώνα

Ο Μάνος στη «Γη της Ελιάς» αρχίζει να υποψιάζεται ότι η Αμαλία ενημέρωσε τον πατέρα του και έτσι δεν διστάζει να την αποκαλέσει ρουφιάνο.

Στη συνέχεια ο πατέρας του ανήσυχος με όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα τον ρωτά «Μάνο είπε ψέματα; Δεν σε αναγνωρίζω πια. Παίρνεις ναρκωτικά;» και μετά του λέει να κάνει εξετάσεις. ο Μάνος όμως, εξοργισμένος συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη επόμενα επεισόδια : 1 , 2 , 3 , 4 , 5

Κάποια στιγμή αργότερα ο γιος του Ισίδωρου καλεί την Αφροδίτη λέγοντάς της ότι μπλέκεται στη ζωή του, ενώ κατηγορεί και την Αμαλία ότι τον κατασκοπεύει, κάτι που εκείνη αρνείται.

Τότε ο Μάνος συνεχίζει λέγοντάς της «Είσαι έτοιμη να με καρφώσεις. Αλλά μου είναι πλέον αδιάφορο. Θα σε καταστρέψω Αμαλία. Να το θυμάσαι αυτό που σου λέω».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *