Η Μάγισσα: Η Κυπριανή σκοτώνει Αντρέι και Θεοφανώ

 

Η Μάγισσα: Η Κυπριανή σκοτώνει Αντρέι και Θεοφανώ

Η Μάγισσα: Η Κυπριανή σκοτώνει Αντρέι και Θεοφανώ

 

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές – θα δούμε την Κυπριανή να σκοτώνει Αντρέι και Θεοφανώ;

Δραματικές οι σκηνές που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της Μάγισσας, καθώς ο Αντρέι απειλεί να σκοτώσει την Γερακίνα μπροστά στον Σπήλιο.

Μετά το όραμα που είδε ο Σπήλιος με τον Πετρούνη, η Γερακίνα επιβεβαίωσε κάθε της υποψία για την δολοφονία του γιου της. Η Κυπριανή θα αναμετρηθεί τόσο με την ίδια, όσο και με τον Σπήλιο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ο Στέφανος μαθαίνει για τον Νικήτα: «Είσαι άπιστη»

Στο μεταξύ, ο Αντρέι καταφέρνει και εισβάλλει στον Πύργο των Γερακάρηδων. Χωρίς όμως να ξέρει τι έχει προηγηθεί, απειλεί να σκοτώσει την Γερακίνα, αν ο Σπήλιος δεν ελευθερώσει την Θεοφανώ.

Η Θεοφανώ όμως τον ενημερώνει ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας κι έχουν αλλάξει πολλά. Ο Αντρέι ζητά να μάθει λεπτομέρειες. Οι πύργοι των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων θα γίνουν δύο στρατόπεδα με ανέλπιστους εχθρούς και συμμάχους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αυτό είναι το νέο τραγούδι του Αστέρη και της Αργυρώς

Η Θεοφανώ είναι, πλέον, έτοιμη να εκπληρώσει την επιθυμία της μάνας της για εκδίκηση. Μάλιστα, η Θεοφανώ με τον Αντρέι πιάνονται στα δίχτυα της Κυπριανής, που είναι αποφασισμένη να φτάσει στον στόχο της, με κάθε κόστος.

Θα καταφέρει η Κυπριανή να σκοτώσει Αντρέι και Θεοφανώ ή θα γίνει η απόλυτη ανατροπή στο τελευταίο επεισόδιο;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *