Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 08/04/2024 ως 14/04/2024 για όλα τα ζώδια

 

Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 08/04/2024 ως 14/04/2024 για όλα τα ζώδια

Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 08/04/2024 ως 14/04/2024 για όλα τα ζώδια

 

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 07/04/2024 εως 14/04/2024 για όλα τα ζώδια. Τι θα σου συμβεί την δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου σύμφωνα με τον γνωστό αστρολόγο Κώστα Λεφάκη.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις 8-14 Απριλίου 2024 από τον Κώστα Λεφάκη

 

Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 08/04/2024 ως 14/04/2024 για όλα τα ζώδια

 

Κριός

Μια σειρά από γεγονότα που οφείλονται στην έκλειψη του Ήλιου στο ζώδιό σας επηρεάζουν τις πρακτικές σας υποθέσεις και πρέπει να κερδίσετε το χαμένο χρόνο. Η εποχή εξακολουθεί να είναι δύσκολη και εκεί που πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά σας είναι σε σχέσεις αγάπης αλλά και σε ότι αφορά την δημιουργικότητα ή την εμπλοκή σας σε συλλογικές δραστηριότητες.

Ο Απρίλιος προχωρώντας θα σας τονίσει την ανάγκη δράσης και την επιθυμία να βγείτε νικητές. Η εβδομάδα σας δίνει το περιθώριο να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας. Το διάστημα αυτό ξέρετε τι δεν πήγε καλά στις σχέσεις και στις συνεργασίες και τι πρέπει από εδώ και πέρα να αποφύγετε!

 

Ταύρος

Η εβδομάδα της έκλειψης σας ενεργοποιεί να υπερασπιστείτε κάθε τρέχον συμφέρον σας. Η μικρή εστία πολέμου στο στενό περιβάλλον εξακολουθεί να υπάρχει και ο οικογενειακός τομέας απαιτεί προνοητική αντιμετώπιση. Επαγγελματικά θα υπάρξουν μερικές καθυστερήσεις ή πιέσεις κάποια στιγμή αλλά η όλη κατάσταση συγκρινόμενη με το πρόσφατο παρελθόν διαμορφώνεται καλύτερα.

Μην ξεχνάτε ότι είστε από τους λίγους που έχουν μια καλύτερη προστασία αυτή την εποχή της κρίσης που διανύουμε. Τέλος αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα έχετε στα ερωτικά σας.

 

Δίδυμοι

Η έκλειψη του Ήλιου επηρεάζει τους πιο εκτεθειμένους από εσάς. Σας αναγκάζει να επισπεύσετε το κλείσιμο υποθέσεων να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, να μειώσετε χρεωστικά υπόλοιπα και όλο αυτό γιατί θα βοηθηθείτε από την βελτίωση του εισοδήματος και από προσφορές τρίτων.

Επίσης καινούρια πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας ή κάποιοι άλλοι που είχαν για λίγο εξαφανιστεί ξαναπαρουσιάζονται και σας δίνουν καινούργια κίνητρα. Στο μεταξύ μια σειρά από περιστατικά δείχνει ότι κάτι καινούργιο διαμορφώνεται στα επαγγελματικά σας, ικανό να καλύψει αντιξοότητες που μεσολάβησαν το τελευταίο διάστημα.

 

Καρκίνος

Προσπαθήστε να μην λειτουργείτε βιαστικά και με άγχος. Η έκλειψη του Ήλιου σας επηρεάζει σε πρακτικό επίπεδο ωστόσο ο τομέας που επηρεάζεται περισσότερο είναι ο επαγγελματικός. Εσείς συμβάλετε στις προκλήσεις του κάνοντας το καλύτερό σας ανεβάζοντας τις μετοχές σας σε αυτό το χώρο, αλλά τα αποτελέσματα δεν φαίνονται ακόμα.

Διαβάστε Επίσης  Μάιος 2023: Μηνιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

Δεύτερος κατά σειρά είναι ο ερωτικός ή ο συντροφικός τομέας όπου έχετε καινούργια περιστατικά τα οποία ενεργοποιούν την αγάπη σας ή την επιθυμία σας για έναν άνθρωπο. Τρίτο σε εξέλιξη είναι το περιβάλλον. Είναι και αυτό μέσα στα πλαίσια της αναδόμησης. Δεν έχετε παρά να υποχωρήσετε σε αυτό που το πεπρωμένο επιβάλει.

 

Λέων

Νευρικός, δημιουργικός και επεκτατικός ο μήνας και το διάστημα που ακολουθεί την έκλειψη του Ήλιου. Πληθαίνουν τα γεγονότα στα οποία πρέπει να τα χειριστείτε έξυπνα. Αρκετές οι προτάσεις που σας γίνονται αλλά μην δεσμεύσετε πριν αφήσετε το χρόνο να τις δοκιμάσει λίγο, όχι μόνο σαν αλήθεια αλλά και σαν περιεχόμενο.

Όσοι έχετε την ευχέρεια μπορείτε να κάνετε μια αλλαγή ή μια ανανέωση στην εργασία σας, και άλλοι να προγραμματίσετε μια αγοραπωλησία ευκαιρίες. Ερωτικά η ένταση δεν θα υποχωρήσει και η πιθανότητα να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι είναι μεγάλη και θα σας ανανεώσει ψυχικά.

 

Παρθένος

Τα πράγματα δείχνουν να είναι πιο στρωτά για εσάς την εβδομάδα της έκλειψης που ακολουθεί ενώ επιδιώξεις που είχατε πριν, τώρα είναι ευκολότερο να πετύχουν και να εξελιχθούν γρηγορότερα. Παραμένετε όμως ευάλωτοι συναισθηματικά και οικονομικά και πρέπει να προσέξετε πως θα διαχειριστείτε και τον εαυτό σας αλλά και τα χρήματα σας.

Αποφύγετε τις πολλές κουβέντες με όσους δεν σας καταλαβαίνουν και μην εμπλέκεστε σε περιττά σχόλια. Τέλος μην μιλάτε για την ερωτική σας ζωή σε αναξιόπιστους φίλους σας.

 

Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 08/04/2024 ως 14/04/2024 για όλα τα ζώδια

 

Ζυγός

Ενδιαφέρον το διάστημα αυτό στην καρδιά της άνοιξης καθώς η έκλειψη του Ήλιου σας αναγκάζει να καλύψετε ιδιαιτερότητες και να εξισορροπήσετε διαφωνίες και διαφορές στις σχέσεις σας με τους άλλους από προηγούμενους μήνες.

Δεν θα λείψουν κάποιες αναστατώσεις και είναι σίγουρο ότι μπορείτε να βγείτε περισσότερο κερδισμένοι από μια δουλειά ή μια συναλλαγή εφόσον την προχωρήσετε μεθοδικά και ρεαλιστικά. Προνοήστε από τώρα για κάποιες καθυστερήσεις και κυρίως στηριχτείτε περισσότερο στις δυνάμεις σα παρά στις υποσχέσεις των άλλων.

 

Σκορπιός

Ενδιαφέρουσα η εποχή με γρήγορη εξέλιξη στα εργασιακά σας θέματα. Η δυσκολία και η ευκολία εμπλέκονται και εναλλάσσονται μεταξύ τους όπως η ευκαιρία και η πίεση, λόγω της έκλειψης του Ήλιου. Οι στόχοι που βάζετε τώρα θα πετύχουν αρκεί να μην θελήσετε να ολοκληρωθούν γρήγορα.

Διαβάστε Επίσης  Μάιος 2021: Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του μήνα

Ενδιαφέρον θα παρουσιάσει και η κοινωνική πλευρά της ζωής σας. Όσοι είστε μόνοι κάνετε μια αξιόλογη γνωριμία ή έστω ζείτε έναν έρωτα ο οποίος αν και σύντομος θα σας εμπνεύσει για ένα σημαντικό εγχείρημα αργότερα.

 

Τοξότης

Η εβδομάδα είναι νευρική αλλά παραγωγική. Προσέξτε τις συνέπειες της ηλιακής έκλειψης στις 8 και θα διαπιστώσετε ότι η εποχή είναι καλύτερη για να προχωρήσετε τις υποθέσεις σας. Βάλτε μια καλύτερη τάξη μην σπαταλάτε χρόνο άσκοπα και μην ελπίζετε στην θεραπεία ανθρώπων, που είναι «αγιάτρευτοι» ή απλώς αγύριστοι.

Ανασυγκροτήστε λοιπόν καλύτερα την ζωή σας και τις καταστάσεις της καθημερινότητας σας ενόψει ενός απαιτητικού καλοκαιριού που σας περιμένει. Ερωτικά αρκεστείτε σε ότι καλό μπορεί να σας δώσει αυτή η περίοδος χωρίς να το σχολιάζετε.

 

Αιγόκερως

Η ηλιακή έκλειψη του Απριλίου αυτήν την εβδομάδα δημιουργεί ένταση και νευρικότητα. Τα γεγονότα θα διαδεχτούν γρηγορότερα το ένα το άλλο προσπαθώντας να ισχυροποιήσουν τη βάση της ζωής σας και μαζί με αυτή να σας κάνουν να αισθανθείτε περισσότερο ασφαλείς.

Η εβδομάδα σας δίνει περιθώρια να βελτιώσετε την διαχείριση και την συμπεριφορά σας στον επαγγελματικό τομέα αλλά και να επιμεληθείτε καλύτερα κάτι σχετικό με μια περιουσιακή εκκρεμότητα ή μια νομική υπόθεση. Ερωτικά συγκαταλέγεστε στους πιο ευνοούμενους αυτής της περιόδου.

 

Υδροχόος

Η εβδομάδα της ηλιακής έκλειψης θα έχει πιέσεις, εντάσεις διαφωνίες αλλά και ενδιαφέρουσες προκλήσεις. Ο άξονας στενού περιβάλλοντος και επαγγελματικού χώρου θα παρουσιάσει εξαιρετική κινητικότητα. Μέσα από αυτή διαμορφώνεται ένα καινούργιο μέλλον για εσάς.

Επίσης η περίοδος αυτή είναι αρκετά κατάλληλη για να κλείσετε συμφωνίες ή να βρείτε μια νέα φόρμουλα η οποία θα σας βοηθήσει να έχετε λιγότερες συνέπειες από την γενικότερη κρίση. Τέλος δεν θα λείψει η αγάπη κάποιων ανθρώπων και η προσφορά τους στα δικά σας συμφέροντα.

 

Ιχθείς

Για εσάς το διάστημα είναι πιο ευάλωτο συναισθηματικά και ελάχιστα εξυπηρετικό. Στο μεταξύ συμβάλουν γεγονότα είτε τα συνειδητοποιείτε είτε όχι στα αισθηματικά σας και για άλλους στις συνεργασίες σας. Θα χρειαστεί όμως να περάσει ακόμα λίγος καιρός μέχρι να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση αυτής της ηλιακής έκλειψης.

Ενισχύστε την αυτοπεποίθηση σας και αξιοποιήστε την διορατικότητα που σας χαρακτηρίζει, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr η οποία είναι απαραίτητη στις συναλλαγές σας και στο τρόπο που θα υπερασπιστείτε από εδώ και πέρα την ασφάλεια των κεκτημένων σας.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *