Η Γη της Ελιάς: Χαιδω και Βασιλική σε σκηνές αρχαίας τραγωδίας

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού Χάιδω και Βασιλική αναγνωρίζουν το πτώμα του Φίλιππου.

Ο Λυκούργος και ο Στάθης προσπαθούν να παρηγορήσουν την Βασιλική και την Χάιδω τροφοδοτώντας ‘τες με ελπίδες. “Όλα θα πάνε καλά θα το δείτε” τις ενθαρρύνουν αλλά μάταια, καθώς οι γυναίκες κλαίνε και οδύρονται.

Την ίδια ώρα η Αντωνία με την Αλκμήνη πιάνονται ξανά στα χέρια και ο Κωσταντίνος τις συμβουλεύει για τελευταία φορά. “Τα ψέματα τελείωσαν. Σας συμβουλεύω, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φύγετε από το χωριό όσο είναι καιρός“.

Διαβάστε Επίσης  Famagusta: «Κατατέθηκε ότι αντιδράτε βίαια, είναι αλήθεια;»

Ταυτόχρονα εθισμός του Μανού στις αμφεταμίνες μεγαλώνει και τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα. Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, την ίδια στιγμή το λιμενικό ειδοποιεί τον Κουράκο. “Βρέθηκε πτώμα νεαρού άντρα σε βραχονησίδα” του λένε και ο αστυνομικός με βαριά καρδιά αναγκάζεται να καλέσει την οικογένεια Στεφανέα.

“Βρέθηκε ένα πτώμα και δυστυχώς πρέπει να έρθετε για να αναγνωριστεί“. Ο πανικός και ο φόβος καταβάλουν τους πάντες αλλά είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος: Μπουγιούρης, Καρυστινός και Κάππας μπαίνουν στην σειρά

Όταν φτάνει εκείνη η ώρα η Βασιλική και η Χάιδω έρχονται αντιμέτωπες με την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής τους, καθώς αναγνωρίζουν το πτώμα του Φίλιππου. Την ίδια ώρα ακόμα ένα στοιχείο βάζει τον Βαφέα στο κάδρο των υπόπτων.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *