Η Μάγισσα: Το τέλος της Μάγισσας θα μας σοκάρει

Η Μάγισσα: Το τέλος της Μάγισσας θα μας σοκάρειΗ αγωνία κορυφώνεται στα τελευταία επεισόδια της σειράς Η Μάγισσα με την Θεοφανώ να εξοντώνει την Κυπριανή, αλλά και η ίδια να πεθαίνει και να θυσιάζεται.

Το τέλος της Μάγισσας θα ανατρέψει τα πάντα και θα μας σοκάρει. Όλοι οι ήρωες θα αναμετρηθούν με τα λάθη και τα πάθη τους και η ώρα της κρίσης θα φτάσει. Μετά την αποκάλυψη της Θεοφανώς στον Σπήλιο ότι είναι αδερφή του, ξεκινάει η τελική αναμέτρηση.

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ σκοτώνει την Κυπριανή και πεθαίνει

Η Γερακίνα θα μάθει για την ανάμειξη της Κυπριανής στον θάνατο του γιου της και ο Σπήλιος θα της πει ότι το ήξερε. Αυτό θα την κάνει να φύγει μακριά από όλους, ζητώντας όμως εκδίκηση.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Μια νέα άφιξη και εντάσεις στα επόμενα επεισόδια

Στον Πύργο των Λασκαραίων αντίστοιχα, η Δαμιανή πίνει δηλητήριο και οδηγείται στην αυτοκτονία για τα κρίματά της, ο Τζανής πνίγεται στο μίσος του και πέφτει σε θάνατο, ενώ τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και η Μεταξία.

Όπως διαβάζουμε στο TiVi Σίριαλ η τελική αναμέτρηση της Κυπριανής με την Θεοφανώ θα φέρει και το φινάλε της Μάγισσας. Η Θεοφανώ θα καταφέρει να εξοντώσει την κακιά μάγισσα, μέσα από το πνεύμα της Αναχίτ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Tα Αίματα Θα Ανάψουν Με Μάνο Και Μαρίνα! Ο Λόγος;

Αλλά και η ίδια η Θεοφανώ δεν θα τα καταφέρει και θα πεθάνει, αφού θα θυσιαστεί για τα αγαπημένα πρόσωπα. Αντρέι και Μάρκος θα συμμαχήσουν για το καλό του παιδιού της πια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *