Σασμός: Ο Χρήστος χωρίζει τη Στέλλα για να…

 

Σασμός: Ο Χρήστος χωρίζει τη Στέλλα για να…

Σασμός: Ο Χρήστος χωρίζει τη Στέλλα για να…

 

Ο Χρήστος όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς του ALPHA «Σασμός», θα αναγκαστεί να πάρει μια δύσκολη απόφαση η οποία επηρεάζει πολύ τη Στέλλα, η οποία άρχιζε και δενόταν μαζί του.

Η Στέλλα ζητά εξηγήσεις

Τα πράγματα δυσκολεύουν για τον εισαγγελέα Γιακωβάκη, καθώς οι απειλές που δέχεται γίνονται όλο και περισσότερες. Μάλιστα ο ίδιος έχει αρχίσει και φοβάται για το μέχρι που μπορεί να φτάσουν οι αδίστακτοι άντρες που τον απειλούν καθώς οι πράξεις τους αποδεικνύουν ότι είναι ικανοί για όλα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ευτυχία: «Θα μεγαλώσω το παιδί μόνη μου»

Ο Χρήστος μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του και την επίθεση που έκαναν στη Στέλλα, αναγκάζεται να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Απομακρύνεται από εκείνην καθώς δεν μπορεί να φανταστεί ότι υπάρχει πιθανότητα να πάθει κάτι εξαιτίας του.

Η στάση του βέβαια στενοχωρεί πολύ την κοπέλα που βλέπει τα όνειρα της για αυτή τη σχέση που είχε αρχίσει να δημιουργείται να γκρεμίζονται.

Εντωμεταξύ ο Αντώνης λέει στον εισαγγελέα ότι η Στέλλα γενικά έχει ταλαιπωρηθεί στα προσωπικά της και καλό είναι να της μιλήσει και να της εξηγήσει γιατί απομακρύνεται από κοντά της.

Ενώ του λέει επίσης ότι δεν πρέπει να τη βασανίζει άλλο αφού τη νοιάζεται και έχει αισθήματα για εκείνη.. Ο Χρήστος στη συνέχεια της σειράς «Σασμός» του απαντά ότι εξαιτίας του κινδυνεύει και η Στέλλα και του ζητά να βάλει μυστικούς αστυνομικούς για να την προστατεύουν.

Διαβάστε Επίσης  Η Παραλία επόμενα επεισόδια : 33, 34, 35, 36

Από την άλλη του λέει τις προθέσεις του να φύγει από το νησί για να προστατεύσει τη Στέλλα και ο Αντώνης προσπαθεί να τον μεταπείσει.

Στη συνέχεια η Στέλλα ζητά εξηγήσεις από τον εισαγγελέα για την απομάκρυνσή του αλλά οι απαντήσεις του δεν την πείθουν…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *