Η Μάγισσα: Αυτή θα είναι η πιο καθηλωτική σκηνή της σειράς

 

Η Μάγισσα: Αυτή θα είναι η πιο καθηλωτική σκηνή της σειράς

 

Η Μάγισσα: Αυτή θα είναι η πιο καθηλωτική σκηνή της σειράς

 

Μια σκηνή στην Μάγισσα με πρωταγωνίστριες την Θεοφανώ και την Κυπριανή θα μας κόψει την ανάσα και θα είναι άκρως καθηλωτική.

Θα προβληθεί στις 15 Απριλίου, όπου θα παρακολουθήσουμε και το τελευταίο επεισόδιο της σειράς.

Οι Λασκαραίοι και συγκεκριμένα ο Μάρκος, ο Μιχαήλ και ο Αντρέι συσπειρώνονται, ανασυγκροτούνται και είναι έτοιμοι να επιτεθούν στους Γερακάρηδες για να πάρουν πίσω όσα τους ανήκουν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αναστασία κι Αρετή στα μαχαίρια για έναν άντρα

Ο Αντρέι είναι έτοιμος να σώσει την Θεοφανώ, όμως όλα ανατρέπονται από την ίδια, μιας και θέλει να εκπληρώσει την επιθυμία της μητέρας της και να εκδικηθεί την Κυπριανή. Έτσι, οι πύργοι των Λασκαραίαων και των Γερακάρηδων θα γίνουν δύο στρατόπεδα και η ώρα της μεγάλης μάχης φτάνει.

Γερακάρηδες και Λασκαραίοι γίνονται σύμμαχοι και εχθροί και κάποιοι στηρίζουν τους πρώτους και άλλοι τους δεύτερους, ωστόσο κανείς δεν κάνει πίσω μέχρι την τελική επικράτηση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Όλη η Μάνη στρέφεται εναντίον της Μυρτάλης

Το καλό και το κακό θα συγκρουστούν με ολέθριες συνέπειες και για τις δύο πλευρές και αναφορικά φυσικά στην σκηνή της μάχης με την Κυπριανή και την Θεοφανώ, μια σκηνή που θα ανατριχιάσει τους τηλεθεατές της Μάγισσας.

Η επόμενη μέρα θα είναι όμως μια νέα αρχή για τις δύο οικογένειες, που θα πρέπει να θάψουν τους νεκρούς τους και να κλείσουν τις πληγές τους.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *