Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ βάφει τα χέρια της με αίμα – Ποια σκοτώνει;

 

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ βάφει τα χέρια της με αίμα – Ποια σκοτώνει;

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ βάφει τα χέρια της με αίμα – Ποια σκοτώνει;

 

Η ώρα της κρίσης έφτασε και η Θεοφανώ διψάει για εκδίκηση. Γι’ αυτό θα βάψει τα χέρια της με αίμα στα τελευταία επεισόδια της Μάγισσας.

Τα κρίματα του παρελθόντος βγαίνουν στο φως και οι πάντες έρχονται αντιμέτωποι με αυτά. Κανείς δεν θα γλιτώσει και η Θεοφανώ θα είναι εκεί που μαζί την Αναχίτ κινούν τα νήματα.Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ βάφει τα χέρια της με αίμα – Ποια σκοτώνει;

Διαβάστε Επίσης  H Γη της Ελιάς: Άγριοι καυγάδες στη Μάνη – Το ζευγάρι χωρίζει;

Ο Κανέλλος, ετοιμάζεται να τιμωρήσει την Δαμιανή για τα εγκλήματά της και λέει στον Τζανή την αλήθεια για το βρέφος. Στον Πύργο των Γερακάρηδων, η Κυπριανή εξοργίζεται με τον Σπήλιο που δεν σκότωσε τελικά την Θεοφανώ.

Ο Σπήλιος έμαθε την αλήθεια ότι η Θεοφανώ είναι αδερφή του και το παρελθόν της Κυπριανής βγαίνει στο φως, παρασύροντάς τους όλους. Η Γερακίνα θα αποχαιρετήσει την οικογένειά της και θα χωρίσει με τον Σπήλιο, αφού μάθει ότι αυτός και η πεθερά της, κρύβονται πίσω από την δολοφονία του Πετρούνη.

Διαβάστε Επίσης  Η Παραλία: Ο Δημητρός ερωτεύεται τη Ναταλί

Η Θεοφανώ θα δώσει την τελικά μάχη, με την Κυπριανή. Το πνεύμα της Αναχίτ θα την κυριεύσει και θα πάρει την εκδίκησή της. Η Θεοφανώ θα σκοτώσει την Κυπριανή και θα θυσιαστεί για το παιδί της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *