Η Γη της Ελιάς: Την χωρίζει και στα καπάκια πεθαίνει

 

Η Γη της Ελιάς: Την χωρίζει και στα καπάκια πεθαίνει

Η Γη της Ελιάς: Την χωρίζει και στα καπάκια πεθαίνει

 

Η μοίρα θα δείξει το πιο σκληρό πρόσωπό της στη Βασιλική, καθώς ο Φίλιππος την χωρίζει και μετά πεθαίνει, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στη Γη της Ελιάς.

Ο Φίλιππος και η Βασιλική κάνουν μία κουβέντα σχετικά με τον γάμο τους και η Βασιλική μένει άναυδη με τη μεταστροφή του. “Βασιλική ό,τι και να πεις δε μου αλλάζεις γνώμη. Θα φύγω για να συνεχίσω τις σπουδές μου” της λέει και η Βασιλική του απαντάει αυστηρά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ποιος σφάζει τελικά τον Άγγελο Βρουλάκη;

“Αν φύγεις να το ξέρεις ότι χωρίσαμε“. Αλλά ο Φίλιππος την εκπλήσσει με την απάντηση του. “Ας χωρίσουμε” είναι τα τελευταία λόγια του, όπως διαβάζουμε στο daddy-cool.gr και το Tv24.

Μετά από αυτή την κουβέντα ο Φίλιππος φεύγει από το σπίτι αλλά οι ώρες περνούν και δεν εμφανίζεται.

Έτσι, αρχίζουν να ανησυχούν τόσο η Χάιδω όσο και Βασιλική, ενώ ο Λυκούργος προσπαθεί να τις καθησυχάσει. “Μην κάνετε έτσι. Πείσματα κάνει, έφυγε για να ξεσπάσει τα νεύρα του. Θα ηρεμήσει και θα γυρίσει“.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Κουμπάρα «έκπληξη» στον γάμο Αστέρη – Αργυρώς

Ωστόσο, ο Φίλιππος δεν δίνει σημεία ζωής και η εξαφάνιση του αναστατώνει τους πάντες στο σπίτι. Μετά από λίγα 24ωρα η σωρός του εντοπίζεται στην θάλασσα και η Χάιδω με την Βασιλική καλούνται να ζήσουν μία τραγωδία με τον θάνατο του Φίλιππου.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *