Zευγάρι στον Σασμό, ζευγάρι και στην ζωή;

 

Zευγάρι στον Σασμό, ζευγάρι και στην ζωή;

Zευγάρι στον Σασμό, ζευγάρι και στην ζωή;

 

Φουντώνουν οι φήμες για την Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Δημήτρη Λάλο ότι πέρα από τον Σασμό, είναι ζευγάρι και στην ζωή.

Οι φήμες προέκυψαν μέσα από ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Οn Time που θέλει τους δύο ηθοποιούς να είναι ζευγάρι και στην ζωή τελικά. Φωτιές άναψαν μάλιστα και οι παράλληλοι χωρισμοί από τον Γιάννη Νταλιάνη και την Έλενα Μαυρίδου.

Διαβάστε Επίσης  YFSF – Τελικός: Εντυπωσίασε ο Ίαν Στρατής με την εμφάνισή του!

Με αφορμή το δημοσίευμα αυτό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή της παρουσίασε το ρεπορτάζ και αναφέρθηκε στις φήμες, αλλά δεν επιβεβαίωσε κάτι, αφού δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση από τον σταθμό.

Η Έλενα Μαυρίδου, βέβαια, η πρώην σύζυγος του Δημήτρη Λάλου, επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους, κάνοντας unfollow και block στον Δημήτρη Λάλο αλλά και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, και το ρεπορτάζ βασίζεται στο γεγονός ότι για να υπάρχουν αυτά τα ταυτόχρονα unfollow κάτι συμβαίνει.

Διαβάστε Επίσης  Αλέξανδρος Σταύρου: «Θα ήμουν σκέτη καταστροφή σε ρόλο παρουσιαστή»

Πληροφορίες αναφέρουν βέβαια, ότι η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος είναι μαζί. Άρα πέρα από ένα υπέροχο ζευγάρι στη σειρά “Σασμός”, είναι και ζευγάρι στη ζωή.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *