Η Μάγισσα: Αυτοί ζουν κι αυτοί πεθαίνουν στο τέλος της σειράς

 

Η Μάγισσα: Αυτοί ζουν κι αυτοί πεθαίνουν στο τέλος της σειράς

Η Μάγισσα: Αυτοί ζουν κι αυτοί πεθαίνουν στο τέλος της σειράς

 

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου της Μάγισσας. Ποιοι είναι οι ήρωες που θα πεθάνουν και ποιοι εκείνοι που θα ζήσουν;

Το φινάλε της Μάγισσας θα είναι αιματοβαμμένο, θα έχει στοιχεία εκδίκησης, δικαιοσύνης και όλοι θα πληρώσουν για τα κρίμα του παρελθόντος τους, όπως διαβάζουμε στον Τηλεθεατή.

Θεοφανώ
Βίωσε και πέρασε πολλά, αλλά στο τέλος θα καταφέρει να εκπληρώσει την αποστολή της Αναχίτ. Θα πάρει εκδίκηση για τον θάνατο της μάνας της, αλλά θα πληρώσει και το κόστος αυτής της παράτολμης απόφασης.

Αντρέι
Ο Αντρέι θα είναι από τους ήρωες που θα ζήσουν στο φινάλε. Δεν θα αναλάβει τα ηνία των Λασκαραίων, θα συνεχίσει όμως να μένει πιστός στην αποστολή του, για την οποία ήρθε στην Ελλάδα, ενώ δεν θα εγκαταλείψει την Φιλική Εταιρεία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Θεοδώρα αυτοκτονεί

Τζανής
Όπως πρόδωσε την οικογένειά του, δεν θα διστάσει να προδώσει και τους Γερακάρηδες, οι οποίοι του έσωσαν την ζωή. Έχει ανοίξει ο ασκός του αιόλου, έχει παντού εχθρούς και κανένα στήριγμα πια. Χάνει όλη του την δύναμη και θα πληρώσει γι’ αυτό.

Μεταξία
Θα μάθει την μεγάλη αλήθεια για τον τρόπο που δολοφονήθηκε το μωρό της, αλλά και την πραγματική δολοφόνο και θα σοκαριστεί. Επίσης, θα πληρώσει βαριά και το τίμημα ότι έπεσε με λάθος τρόπο, σε λάθος αγκαλιά.

Μάρκος
Βίωσε την απόλυτη προδοσία από την οικογένειά του αλλά και από την Θεοφανώ που αγαπούσε πολύ. Ο θάνατος της μάνας του, της Αναστασίας τον έχει συντρίψει, αλλά μοναδική σανίδα σωτηρίας του θα είναι ο γιος του, τον οποίο θα μεγάλωσε με αγάπη και χωρίς τα λάθη που έκανε εκείνος.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη επόμενα επεισόδια : 1 , 2 , 3 , 4 , 5

Δαμιανή
Η αδίστακτη Λασκαραία, θα πληρώσει για τα εγκλήματά της και για όλα τα κρίματά της. Θα βάλει η ίδια τέλος στη ζωή της, πίνοντας δηλητήριο. Τα αγαπημένα της πρόσωπα θα την κοιτούν με μίσος, ξέροντας πως είναι μία αδίστακτη εγκληματίας.

Γερακίνα
Θα βάλει τέλος στον γάμο της με τον Σπήλιο, καθώς θα μάθει ότι αυτός και η Κυπριανή κρύβονται πίσω από την δολοφονία του Πετρούνη. Θα φανεί δίκαιη με την Σκεύω και θα την σώσει από τα χέρια των Γερακάρηδων κι έπειτα θα φύγει μακριά.

Μιχαήλ
Έχει πληρώσει για κάποια κρίματά του, αλλά η μεγαλύτερη τιμωρία τιμωρία του, θα έρθει στο φινάλε από την Αναχίτ και θα αφορά στην δολοφονία του αδερφού του, Τζανέτου. Η τιμωρία θα είναι αυτή που του αξίζει.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *