Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη ένα βήμα πριν την παράνοια

 

Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη ένα βήμα πριν την παράνοια

Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη ένα βήμα πριν την παράνοια

 

Με καταιγιστικές εξελίξεις έρχεται η συνέχεια της σειράς «Σασμός» καθώς όπως θα δούμε η γιαγιά Ειρήνη χάνει σιγά σιγά τα λογικά της, ενώ κανείς δεν βρίσκεται δίπλα της.

Η γιαγιά Ειρήνη καταφέρνει να γίνει μισητή σε όλους

Όλοι φαίνεται ότι γυρίζουν την πλάτη στη γιαγιά Ειρήνη, ειδικά μετά τον καβγά που έχει εκείνη με τον Παύλο αφού πλέον κανείς δεν μπορεί να την εμπιστευθεί.Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη ένα βήμα πριν την παράνοια

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Όλα είναι ψώματα

Μάλιστα όλοι στέκονται απέναντί της και την κατηγορούν ότι εξαιτίας των μυστικών που κρατούσε όλα αυτά τα χρόνια τα πράγματα είχαν αυτή την εξέλιξη με κάποιους μάλιστα να χάνουν τη ζωή τους και άλλους να φτάνουν λίγο πριν αυτό το σημείο.

Ακόμα και τον Τηλέμαχο που στήριζε τη γιαγιά Ειρήνη τόσα χρόνια βρίσκει απέναντι της. όταν εκείνη του αποκαλύπτει ότι ο βιολογικός πατέρας του Αντρέα είναι ο Σταματάκης.

Η γιαγιά Ειρήνη σύμφωνα με το περιοδικό MyTV όπως θα δούμε στη σειρά «Σασμός», καταφέρνει να γίνει μισητή σε όλους ακόμα και στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Καλλιόπη: «Είσαι αχάριστος, αψήφησε την ίδια του τη μάνα για να σε βοηθήσει»

Αυτές οι στιγμές όμως για εκείνη είναι πολύ δύσκολες.

Δεν μπορεί να αντέξει ότι όλοι είναι εναντίον της και έτσι αρχίζει να τριγυρνά ανάμεσα στα μνήματα μνημονεύοντας τα ονόματα των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων που έφυγαν από τη ζωή άδικα.

Η γιαγιά Ειρήνη αρχίζει να μιλάει μόνη της και σιγά σιγά δείχνει να χάνει τα λογικά της, ενώ κανείς δεν της συγχωρεί ότι ακόμα και τώρα δεν αποκαλύπτει αλήθειες που γνωρίζει….

 

Πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *