Η Γη της Ελιάς: Η σχέση τους περνά ξανά από 40 κύματα

 

Η Γη της Ελιάς: Η σχέση τους περνά ξανά από 40 κύματα

Η Γη της Ελιάς: Η σχέση τους περνά ξανά από 40 κύματα

 

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, καθώς η σχέση της Αριάδνης με τον Στάθη θα περάσει ξανά από 40 κύματα.

Συγκεκριμένα, η Βασιλική και η Αριάδνη συνεχίζουν να έρχονται κοντά καθώς εξελίσσεται η δίκη της Χάιδως και η Αρετή είναι στη φυλακή, με την δεύτερη να συμπαραστέκεται στην αδελφή της με κάθε τρόπο.

Έτσι, η Βασιλική θα αποκαλύψει στην Αριάδνη ότι ο γάμος της με τον Φίλιππο δεν πάει καλά και οι δύο αδερφές έρχονται ολοένα και πιο κοντά. Λίγο αργότερα, εντωμεταξύ, φτάνει η μέρα που ο Στάθης έχει γενέθλια και οι δύο κόρες τους αποφασίζουν να του κάνουν έκπληξη κι έτσι ετοιμάζουν τούρτα και του την εμφανίζουν.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη βάζει φωτιά στα χωράφια της Αργυρώς

Ωστόσο, μόλις τις βλέπει ο Στάθης χάνει το χρώμα του και λέει. «Πάρτε την από μπροστά μου! Δεν γιορτάζω γενέθλια!» και οι δύο κοπέλες προσπαθούν να καταλάβουν τι λάθος έκαναν.

Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζουν είναι πως ο Στάθης έχεις ένα μυστικό που τον στοιχειώνει από το παρελθόν και συγκεκριμένα μια πολύ τραυματική εμπειρία την ημέρα των γενεθλίων του και από τότε δεν θέλει να έρχεται αυτή η μέρα αλλά ούτε να τη γιορτάζει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Τρόμος στην Κρήτη για την γιαγιά Ειρήνη

Μάλιστα, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς, η σχέση του Στάθη με την Αριάδνη θα περάσει και πάλι κρίση όταν ανακαλύπτει ότι η κόρη του έχει επαφές με την Αφροδίτη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *