Η Μάγισσα: Ο Σπήλιος μαθαίνει τη συνταρακτική αλήθεια

 

Η Μάγισσα: Ο Σπήλιος μαθαίνει τη συνταρακτική αλήθεια

Η Μάγισσα: Ο Σπήλιος μαθαίνει τη συνταρακτική αλήθεια

 

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Σπήλιος μαθαίνει τη συνταρακτική αλήθεια.

Η μεγάλη ανατροπή θα συμβεί λίγο πριν το τέλος της σειράς του ANT1, Η Μάγισσα, καθώς ο Κανέλλος, ο αγαπημένος θείος της ελληνικής τηλεόρασης, θα αποφασίσει να αναλάβει δράση και να βάλει ένα τέλος στα σχέδια του Τζανή και της Δαμιανής, με κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.

Αποκαλύψεις σοκ στην Μάγισσα του ΑΝΤ1

Η Ρηνιώ με τη βοήθεια της Αγάθης, αφού καταφέρνει να το σκάσει από τον πύργο, στη συνέχεια πάει στη σπηλιά του Τζανέτου για να βρει τον πατέρα και τον αδελφό της, όπου τους εκμυστηρεύεται τις υποψίες της για τη Δαμιανή.

Τόσο ο Μάρκος όσο και ο Μιχαήλ δεν φαίνονται διατεθειμένοι να την πιστέψουν: «Δεν μπορεί η Δαμιανή να έκανε κάτι τέτοιο! Είχε τις ζήλιες της, δεν τη συμπαθούσε, αλλά φόνο δεν θα έκανε ποτέ», ισχυρίζεται ο Μιχαήλ.

Την ίδια ώρα, στον πύργο των Λασκαραίων, ο Κανέλλος, που γνωρίζει πλέον όλα τα εγκλήματα της Δαμιανής, βάζει σ’ εφαρμογή ένα σχέδιο για να κερδίσει την εύνοια του Τζανή, αλλά και για να ξεσκεπάσει τη γυναίκα που αγάπησε και που τελικά αποδείχτηκε ένα τέρας!

Σύμφωνα με το TV24 ο Τζανής, δείχνοντας για ακόμα μια φορά το πραγματικό του πρόσωπο και το πόσο άπληστος είναι, προσπαθεί ν’ απαλλαγεί από την παρουσία των Γερακάρηδων και να εδραιώσει τη δική του κυριαρχία.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη το σκάει παρακούοντας τις εντολές του

Μέχρι που ο Κανέλλος καταφέρνει να αποδράσει από τον πύργο, παίρνοντας για όμηρο τον Τζανή: «Τώρα θα πάρεις το μάθημα που σου αξίζει», του λέει και η ζωή τους κρέμεται από μια κλωστή.

Παράλληλα, η ώρα της αποκάλυψης για τον φόνο του μωρού έρχεται, αλλά κανείς δεν είναι έτοιμος για να το αντιμετωπίσει. «Ξέρεις ποιος σκότωσε τον γιο σου; Η μάνα σου! Η Δαμιανή έδωσε την εντολή στην Πολυξένη να το κάνει, γιατί κατάλαβε πως ήταν δικό σου και όχι του Μάρκου», του αποκαλύπτει και ο νεαρός σοκάρεται!

Επιστρέφει στον πύργο έτοιμος για όλα! Οι πύργοι των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων θα γίνουν δύο στρατόπεδα με ανέλπιστούς εχθρούς και συμμάχους και η τελική ώρα της κρίσης έρχεται.

 

Διαλύεται ο γάμος τους

Σύμφωνα με το TV24, λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, ο Σπήλιος αφού έρχεται αντιμέτωπος με τις ενοχές του για τον θάνατο του Πετρούνη, στη συνέχεια ανακαλύπτει πως η Θεοφανώ είναι αδελφή του.

Λίγο πριν εκείνη οδηγηθεί στον θάνατο, ο ισχυρός άντρας αποφασίζει να τη σώσει. Μια απόφαση που θα τον φέρει αντιμέτωπο με όλη του την οικογένεια και κυρίως με την Κυπριανή, που δεν θα ησυχάσει αν δεν δει νεκρή τη… μάγισσα!

«Τι πήγες κι έκανες; Σου έκανε μάγια, δεν εξηγείται διαφορετικά, το είχα δει το κακό να έρχεται! Αν δεν τη σκοτώσεις εσύ θα το κάνω εγώ», του φωνάζει κι εκείνος της απαντάει: «Μη με βουρλίζεις, ρε μάνα! Κάνε πίσω και δεν σηκώνω κουβέντα».

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Τα Αντίθετα είναι το νέο τραγούδι που συγκινεί

Το ίδιο αντίθετος είναι και ο Τζανής, αλλά και ο Θράσος που του λέει: «Πατέρα, τρελάθηκες; Εσωσες τη μάγισσα; Εξαιτίας της έγιναν όλα και την άφηκες να ζήσει;». Τότε ο Σπήλιος ξεσπάει: «Είναι αδελφή μου, που να με πάρει ο διάολος! Πώς θα μπορούσα να σκοτώσω την αδελφή μου;», αφήνοντας τους πάντες σε σοκ.

Την ίδια ώρα, ο Μισέλ παραδίδει στον Σπήλιο τον θησαυρό του προπάππου του, προκαλώντας όμως καινούριες αναταραχές στον πύργο των Γερακάρηδων.

Ένα βήμα πριν γίνουν όλα στάχτη, η Θεοφανώ παρασέρνει όλο και περισσότερο τον Σπήλιο στον κόσμο της και τον φέρνει αντιμέτωπο με την αλήθεια, ενώ την ίδια ώρα ο Αντρέι είναι αποφασισμένος να σώσει την κοπέλα, με κάθε κόστος.

Στο μεταξύ, οι χειρότεροι φόβοι της Γερακίνας θα επιβεβαιωθούν όταν ανακαλύψει πως ο Σπήλιος γνώριζε για τις συνθήκες θανάτου του Πετρούνη και δεν έκανε τίποτα για να το εμποδίσει. Αυτή θα είναι και η ταφόπλακα στον γάμο τους.

«Ήξερα, την κεφαλή μου μέσα, το ήξερα! Και μετανιώνω που δεν μπόρεσα να το σταματήσω! Δεν το ήθελα, δεν ήθελα να πεθάνει έτσι ο γιος μας…», της λέει, αλλά η Γερακίνα πετάει φωτιές από τα μάτια της: «Πέθανες για μένα! Τελειώσαμε».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *