Έρωτας Φυγάς: Της βάζει την ιδέα ότι ο Μάρκος…

 

Έρωτας Φυγάς: Της βάζει την ιδέα ότι ο Μάρκος…

Έρωτας Φυγάς: Της βάζει την ιδέα ότι ο Μάρκος…

 

Ο Κοντογιάννης όπως θα δούμε απόψε 22/3 στη σειρά του ANT1 «Έρωτας Φυγάς», «φυτεύει» στην Αλεξάνδρα την υποψία πως ο Μάρκος δολοφονήθηκε…

Η Αλεξάνδρα μπαίνει σε σκέψεις

Η Αλεξάνδρα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς δεν θέλει να πιστέψει ακόμα ότι έχασε τον αγαπημένο της. Καθώς κάποια στιγμή βρίσκεται στο σημείο που είχε το ατύχημα ο Μάρκος και κάθεται μέσα στο αυτοκίνητό της βυθισμένη στις σκέψεις της, πηγαίνει εκεί ο Κοντογιάννης και εκείνη τρομάζει βλέποντάς τον.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Άλλη ηθοποιός θα υποδυθεί τελικά την Εύα Δήμα – Ποια είναι;

«Με συγχωρείς δεν ήθελα να σε τρομάξω, απλώς πέρναγα… πήγαινα προς το εξοχικό μου και…» της λέει και μετά τη ρωτάει πώς είναι και γιατί είναι εκεί

«Να με συμπαθάς, τι κάνεις εδώ; Και εγώ πέρναγα χθες τυχαία από εδώ, σταμάτησα όπως κι εσύ και προσπαθούσα να καταλάβω πως είναι δυνατόν τώρα να έφυγε από τον δρόμο και να…» της λέει σκεπτικός και μετά της λέει «Εκτός και αν δεν ήταν ατύχημα..»

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ράινα: «Κάτσε φρόνιμα, μην σε βρούμε χτισμένο»

Τότε η Αλεξάνδρα όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Έρωτας Φυγάς», ρωτάει τον Κοντογιάννη εννοεί και εκείνος της απαντά «Πήρε το μάτι μου κάτι περίεργους τύπους να τριγυρνάνε στα μέρη μας εκείνες τις ημέρες».

Η Αλεξάνδρα στη συνέχεια τον ρωτάει ποιοι ήταν και εκείνος συνεχίζοντας της λέει

«Μην σε ταράζω με τις βλακείες μου. Άστο κορίτσι μου, μην πιστεύεις τα λόγια μου. Απλά τόσα χρόνια που ζω έπαψα να πιστεύω στο τυχαίο… Καλή σου δύναμη».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *