Survivor Spoiler 21/3: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο σήμερα

 

Survivor Spoiler 21/3: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο σήμερα

Survivor Spoiler 21/3: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο σήμερα

 

Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν απόψε 21/3 στο Survivor για ακόμη ένα έπαθλο και σας έχουμε το Spoiler για την ομάδα που θα το κερδίσει.

Η 11η εβδομάδα ήταν γεμάτη ανατροπές και εντάσεις, μιας και όπως είδαμε οι Μπλε παίκτες κατάφεραν και κέρδισαν όλες τις ασυλίες! Έτσι, το κλίμα που επικρατεί στην Κόκκινη ομάδα είναι πιο κακό από ποτέ μιας και οι μισοί παίκτες βρίσκονται στον τάκο.

Διαβάστε Επίσης  Survivor: Ποιοι τέσσερις βγήκαν χθες 9/1 υποψήφιοι προς αποχώρηση

 

Συγκεκριμένα, η μονομαχία που θα δούμε απόψε θα είναι ανάμεσα σε 4 άντρες: Νίκος Ρικουνάκης, Γιώργος Παπαχαραλάμπους, Γιάννης Περπατάρης και Χριστόφορος Ταξίδης. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε 4 υποψήφιους από την ίδια ομάδα.

Πριν από αυτό όμως, Μπλε και Κόκκινοι θα παίξουν για ακόμη ένα έπαθλο. Θα καταφέρουν οι Μαχητές να συνεχίσουν το σερί και να κλείσουν εντυπωσιακά με 5 νίκες την εβδομάδα ή οι Διάσημοι θα κάνουν την έκπληξη;

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler 25-4: Βόμβα! Αυτός αποχωρεί

 

Σύμφωνα με το πρώτο Spoiler που έχουμε, απόψε 21/3 στο Survivor νικητές θα βγουν ξανά οι Μπλε, μιας και οι μισοί Κόκκινοι δηλώνουν τραυματισμένοι και πονεμένοι, ενώ άλλοι αρνούνται μέχρι και να αγωνιστούν, κάνοντας έτσι πολύ εύκολη την δουλειά των Μπλε και χαρίζοντάς τους το 5 στα 5!

Μείνετε όμως συντονισμένοι γιατί μέσα στην μέρα θα επιστρέψουμε με επιβεβαιωμένο Spoiler αλλά και με το όνομα του παίκτη που θα αποχωρήσει!

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *