Σασμός: «Θα γνωριστούμε σύντομα και δεν θα σου αρέσει καθόλου»

 

Σασμός: «Θα γνωριστούμε σύντομα και δεν θα σου αρέσει καθόλου»

Σασμός: «Θα γνωριστούμε σύντομα και δεν θα σου αρέσει καθόλου»

 

Συγκλονίζει η συνέχεια της σειράς του ALPHA «Σασμός», καθώς ο Γιακωβάκης δέχεται απειλές για τη ζωή του και στο στόχαστρο των μαφιόζων μπαίνει και η Στέλλα.

Ο εισαγγελέας τρομοκρατείται από τα μηνύματα που δέχεται

Ο Χρήστος είχε αναλάβει μια υπόθεση για μια συμμορία μαφιόζων, χωρίς όμως να μπορέσει να τους συλλάβει. Τώρα εκείνοι θα τον προειδοποιήσουν απειλώντας τον «Θα γνωριστούμε σύντομα και δεν θα σου αρέσει καθόλου. Ερχόμαστε».Σασμός: «Θα γνωριστούμε σύντομα και δεν θα σου αρέσει καθόλου»

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης σώζει την Ευτυχία από τις φλόγες

Ο Γιακωβάκης τρομοκρατημένος, θα μοιραστεί με τη Στέλλα όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Σασμός», τους φόβους του και εκείνη θα προσπαθήσει να τον στηρίξει με κάθε τρόπο, καθώς οι δυο τους πλέον έχουν έρθει αρκετά κοντά.

Την άλλη μέρα και ενώ ετοιμάζεται να φύγει για δουλειά, βρίσκει τα λάστιχα του αυτοκινήτου του σκασμένα. Έτσι ειδοποιεί τη Στέλλα και εκείνη τον πηγαίνει με το δικό της αυτοκίνητο στο Ηράκλειο.

Καθώς ο εισαγγελέας βλέπει ότι οι μαφιόζοι δεν παίζουν και δεν μένουν στα λόγια, ενημερώνει και τον Αντώνη για τις απειλές που δέχεται.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αργυρώ επιτίθεται στη Σεμίνα

Όμως η αδίστακτη συμμορία προχωρά ακόμα περισσότερο θέλοντας να εκφοβίσει τον Χρήστο και έτσι την επόμενη μέρα του στέλνουν στο γραφείο του μια φωτογραφία της Στέλλας με διαγραμμένο το πρόσωπό της μαζί με ένα μήνυμα «Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά».

Ο Γιακωβάκης τρομοκρατείται ακόμα περισσότερο, καθώς δεν θέλει να πάθει τίποτα η Στέλλα εξαιτίας του…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *