Η Γη της Ελιάς: «Υπήρξα και σκληρή και άδικη μαζί σου, συγνώμη»

 

Η Γη της Ελιάς: «Υπήρξα και σκληρή και άδικη μαζί σου, συγνώμη»

Η Γη της Ελιάς: «Υπήρξα και σκληρή και άδικη μαζί σου, συγνώμη»

 

Συγκίνηση προκαλούν οι εξελίξεις στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», καθώς η Βασιλική αλλάζει στάση απέναντι στην Αριάδνη και μάλιστα οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά παρά την πρώτη αντίδραση της Βασιλικής στο άκουσμα ότι ο Στάθης έχει ακόμα μια κόρη.

 

Η Βασιλική αποφασίζει να πάει στην Αριάδνη και να της ανοίξει την καρδιά της, ζητώντας συγνώμη για την μέχρι τώρα συμπεριφορά της, καθώς συνειδητοποιεί τι άνθρωπος είναι και εκτιμά που της συμπαραστέκεται τώρα που η η μητέρα της βρίσκεται στη φυλακή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αθηνά και Ιάκωβος γίνονται και επίσημα ζευγάρι

«Αριάδνη σήμερα έχω εξομολογητική διάθεση. Αυτές τις μέρες που έρχεσαι συνέχεια στο δικαστήριο και είσαι δίπλα μου με συγκίνησες» της λέει και συνεχίζει «Έχω πολλά προβλήματα.

Σήμερα όταν είδα πως δεν ερχόσουν, γιατί άργησες, άρχισα να σε ψάχνω με τα μάτια μου στη αίθουσα.

Και μετά όταν σε είδα να μπαίνεις στην αίθουσα ανακουφίστηκα». Στη συνέχεια της λέει πόσο πολύ έστω και η παρουσία της την ηρεμεί ενώ της ομολογεί ότι ήθελε να την αγκαλιάσει «Ήθελα να σε σφίξω στην αγκαλιά μου, να σου πω ένα τεράστιο ευχαριστώ».

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης ικετεύει να δει την Αργυρώ στη φυλακή

Η Αριάδνη τότε αρχίζει να κλαίει, καθώς και εκείνη έχει ανάγκη τη Βασιλική και στεναχωριόταν που μέχρι τώρα την απέφευγε.

Συνεχίζοντας όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» η Βασιλική λέει στην Αριάδνη η οποία πέφτει στην αγκαλιά της «Υπήρξα και σκληρή και άδικη μαζί σου. Και άργησα να το συνειδητοποιήσω, συγνώμη. Σ’ αγαπάω»

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *