Η Γη της Ελιάς: Έξαλλος ο Μάνος με Ισίδωρο και Αφροδίτη

 

Η Γη της Ελιάς: Έξαλλος ο Μάνος με Ισίδωρο και Αφροδίτη

 

Ο Ισίδωρος θα σχεδιάσει να πιάσει στα πράσα τον Μάνο, αλλά το σχέδιό του θα ναυαγήσει στα επόμενα επεισόδια στη σειρά Η Γη της Ελιάς.

Ο Μάνος συνεχίζει να παίρνει τις αμφεταμίνες και να βρίσκεται σε μία άθλια κατάσταση. Οι καυγάδες με τον πατέρα του και την Αμαλία συνεχίζονται και δημιουργούν εντάσεις στο σπίτι των Βρεττάκων.Η Γη της Ελιάς: Έξαλλος ο Μάνος με Ισίδωρο και Αφροδίτη

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 40, 41, 42, 43

Ο Μάνος θα δούμε να εξομολογείται στη Μαρίνα κάποια πράγματα από το παρελθόν όταν ήταν φοιτητής και η Μαρίνα ταράζεται. Βαριά εθισμένος φαίνεται να είναι ο Μάνος, αφού με κάθε ευκαιρία παίρνει χάπια αμφεταμίνης.

Την ίδια ώρα η Αμαλία ζητάει από τον Ισίδωρο να αναλάβει ένα πόστο ευθύνης στο ελαιοτριβείο και διεκδικεί την θέση της με κάθε τρόπο. Φαίνεται πως ο Ισίδωρος το σκέφτεται.

Ο Μάνος φαίνεται βαριά εθισμένος, αφού με κάθε ευκαιρία παίρνει χάπια αμφεταμίνης. Ο Ισίδωρος προβληματίζεται και ανησυχεί για τον γιο του. Έτσι, σκέφτεται ένα σχέδιο.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των κυριών: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται 23 έως 27/1

Κανονίζει με την Αφροδίτη να πάρει αίμα από όλους στο σπίτι για εξετάσεις, ώστε να πεισθεί και ο Μάνος… Το σχέδιό τους όμως θα ναυαγήσει και ο Μάνος θα αντιδράσει έντονα.

Ο Μάνος με τον Ισίδωρο φτάνουν στα άκρα, όταν ο Μάνος, νευριασμένος, μιλήσει στον πατέρα του όπως δεν του έχει ξαναμιλήσει ποτέ.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *